Hány éves kortól ajánlanátok a Trónok harca című könyvet?
Gondoltam, elkezdem majd nézni a sorozatot, mert jókat hallottam róla, de először szeretném kiolvasni a könyvet. Bár nem tudom, nekem való-e a könyv. Ti hány éves kortól ajánlanátok?
14/L
Nehéz kérdés. Tartom a (16+)-os véleményemet, de ez egyszerűen annyira jó sorozat, hogy nincs szívem azt mondani: ne olvasd el.
Tudod mit? Ne várj vele, ugorj fejest Westeros történéseibe, aztán majd eldöntöd, való-e neked az ilyen.
18. Eléggé ,,felnőtt" fantasy.
De mivel már én is elég jól fel voltam világosítva annyi idősen mint most te csak nem fog lelki sebeket okozni :) Kezd el ha túl brutális max lerakod és ha akarod újrakezded valamikor :)
Viszont arra felkészítelek, hogy ha a könyvet előbb olvasod mint a sorozatot megnéznéd, csalódni fogsz a sorozatban. Én az első évadot úgy néztem meg, hogy csak hallomásból ismertem a könyvet, és olyan jó volt a sorozat, hogy nekiláttam olvasni. Sajnos viszont se a 2. évadot se a mostani 3.-at nem élveztem igazán. Persze a könyvek NAGY terjedelmű tartalmát figyelembe véve. Tudva a háttér infokat elkenődik az ember szája ha egy istenien megkomponált jelenetet lerövidítenek, mert csak 10 részes egy évad :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!