Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 16 éves lányok, ha most...

16 éves lányok, ha most azonnal vehetnétek egy könyvet, akkor milyen könyvet vennétek?

Figyelt kérdés
Nyertem egy könyvutalványt, és nem tudom milyen könyvet vegyek, mert eddig még nem volt olyan, hogy úgy vettem könyvet, hogy saját magam választhatok, és így ez egy különleges alkalom.

2013. ápr. 3. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Én a Szomszéd lány-t venném meg, mert azt nagyon el akarom olvasni már, de annak durva a storya, úgyhogy nem egy tipikus-tinikönyv. :)

Az alapján keress valamit, ami érdekel. Pl fantasy vagy szerelmes regény, verseskötet, vagy életrajzi művek... elég sokféle könyv van :D

2013. ápr. 3. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Jelen pillanatban, ami kettő először az eszembe jutott: Tizenhárom okom volt és Böszörményi Gyulától 9...8...7... .

De szerintem is inkább ne minket kérdezz, mert lehet, hogy csomó könyvet felsorolunk, de azok közül egyik sem a te ízlésed. (Amúgy - csak így, zárójelben - még ajánlanám az Éhezők Viadalát, de azt már olvastam, így nem nem kell megvenni még egyszer. :) )

2013. ápr. 3. 16:39
 3/4 anonim ***** válasza:
* Vagyis nekem nem kell megvenni. Igazából azért írtam zárójelbe, mert az nem válasz kérdésedre, mivelhogy az már megvan. (Huh... bárcsak egyszer egy regény leírása nélkül is eltudnám magyarázni a dolgokat... )
2013. ápr. 3. 16:42
 4/4 anonim ***** válasza:

OKÉ :D tetszik ez a kérdés :D

Valószínüleg a Szűz királynő szeretőját venném meg (ez a Másik Boleyn lány 3. könyve :))

De persze lehet, hogy nem...

Várólistán vannak a következők is:

Tiszták

Kapj el ha tudsz

Egy nap

Egy tökéletes nap

A beavatott

és Az időutazó felesége is

De egyébként (ha nem harakszol :D) ezeket tudnám ajánlani, ha még nem olvastad őket:

Éhezők viadala

A burok

A másik Boleyn lány

Jane Austen magánélete

Roald Dahl összes meghökkentő meséje :)

Hát, remélem adtam böngészni valót és ezáltal segítettem is valamit :) Kívánom neked, hogy dönts jól! :)

2013. ápr. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!