16 éves lányok, ha most azonnal vehetnétek egy könyvet, akkor milyen könyvet vennétek?
Én a Szomszéd lány-t venném meg, mert azt nagyon el akarom olvasni már, de annak durva a storya, úgyhogy nem egy tipikus-tinikönyv. :)
Az alapján keress valamit, ami érdekel. Pl fantasy vagy szerelmes regény, verseskötet, vagy életrajzi művek... elég sokféle könyv van :D
Jelen pillanatban, ami kettő először az eszembe jutott: Tizenhárom okom volt és Böszörményi Gyulától 9...8...7... .
De szerintem is inkább ne minket kérdezz, mert lehet, hogy csomó könyvet felsorolunk, de azok közül egyik sem a te ízlésed. (Amúgy - csak így, zárójelben - még ajánlanám az Éhezők Viadalát, de azt már olvastam, így nem nem kell megvenni még egyszer. :) )
OKÉ :D tetszik ez a kérdés :D
Valószínüleg a Szűz királynő szeretőját venném meg (ez a Másik Boleyn lány 3. könyve :))
De persze lehet, hogy nem...
Várólistán vannak a következők is:
Tiszták
Kapj el ha tudsz
Egy nap
Egy tökéletes nap
A beavatott
és Az időutazó felesége is
De egyébként (ha nem harakszol :D) ezeket tudnám ajánlani, ha még nem olvastad őket:
Éhezők viadala
A burok
A másik Boleyn lány
Jane Austen magánélete
Roald Dahl összes meghökkentő meséje :)
Hát, remélem adtam böngészni valót és ezáltal segítettem is valamit :) Kívánom neked, hogy dönts jól! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!