Tudnátok olyan könyveket ajánlani ami E/1-ben íródtak?
Figyelt kérdés
Tehát az egyik szereplő mondja el/ írja le a történteket. Valahogy nekem ezek a könyvek jönnek be és olvastatják magukat. Esetleg a címhez írhatnátok értékelést, hogy egy tízes skálán mennyire tetszett. :)2013. ápr. 1. 10:28
11/13 foxkids66 válasza:
Jane Eyre, Zabhegyező, Éhezők Viadala, Rémségek Cirkusza. Szerintem mind nagyon jó könyvek, főleg a Jane Eyre és a Rémségek Cirkusza a kedvencem, de a többi is jó!:)
12/13 anonim válasza:
Az éhezők viadala. Borzasztó dolgok történnek benne, mégis csodálatos az egész könyv, a hangulatát imádtam! Durva!
10/10*
13/13 anonim válasza:
Szilvási Lajos: Egymás szemében,Jamie Mcguire:Gyönyörű sorscsapás (szeptemberben jelenik meg a folytatás :) ) , Lauren Oliver:Mielőtt elmegyek,Ransom Riggs:Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (ez fantázia történet,de nagyon élvezhető)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!