Tudnátok olyan könyveket ajánlani ami E/1-ben íródtak?
Figyelt kérdés
Tehát az egyik szereplő mondja el/ írja le a történteket. Valahogy nekem ezek a könyvek jönnek be és olvastatják magukat. Esetleg a címhez írhatnátok értékelést, hogy egy tízes skálán mennyire tetszett. :)2013. ápr. 1. 10:28
1/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett: Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója; vélemény: 10/9 :) , Leiner Laura: A Szent Johanna gimi; vélemény: 10/10*** :) Nagyon jó könyvek
2/13 SZJGRR válasza:
Szent Johanna Gimi-t én is ajánlom 10/10
3/13 simonflóra válasza:
A Neveletlen hercegnőt én is tudom ajánlani: 10/9, Az SzJG pedig egyszerűen zseniális 10/10, de ott van Nick Hornby betoncsók című könyve is 10/9 :))
4/13 anonim válasza:
ha 12 éves vagy, akkor mehetnek az előttem ajánlott könyvek. ha nem, akkor a következőket javaslom:
Salinger - Zabhegyező
Loe - Naiv, szuper
B.E. Ellis - Nullánál is kevesebb
Burgess - Gépnarancs
S. Chbosky - Egy különc srác feljegyzései
Fitzgerald - A Nagy Gatsby
5/13 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok :) Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2013. ápr. 1. 15:07
7/13 anonim válasza:
Szabó Magda: Katalin utca (a legtöbb fejezet E/1-ben íródott 1-2 kivételével). Szerintem 10/12
8/13 anonim válasza:
Percy Jackson könyvek Rick Riordan tollából. Darren Shan Vámpír- és Démon-sorozata. Libabőr könyvek is ilyenek. Gerald Durrell is így írt,mivel a saját életét írta meg.
9/13 anonim válasza:
AZ Éhezők viadala 10/10* Nagyon szeretem!!!
A burok 10/10 ezt is nagyon szeretem és ha elolvasod őket akkor szerintem filmbe is nézd meg mert mind a kettő fantasztikus!!!
Ja és még annyi hogy egyik se olyan hosszú bár az éhezők viadala-t nem tudom pontosan de burok c. könyv 519 oldal úgyhogy nem mindenképpen megéri elolvasni!
10/13 anonim válasza:
Zabhegyező, Pillangó. Mindkettő 10-es, legalábbis nekem nagyon tetszettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!