A SzJG. -ből ti kinek a szerepében szeretnétek lenni?
Figyelt kérdés
Én Virág szerepében szeretnék lenni2013. márc. 27. 17:26
11/28 anonim válasza:
wiii én tuti Dave szeretnék lenni :DD
12/28 anonim válasza:
Virág, mert akkor enyém lenne Ricsi *-* xD
14/28 anonim válasza:
Mindenképp Virágéban mert énis igy öltözködöm és nekem kell egy raszta xd
17/28 anonim válasza:
természetesen Kinga,mióta olvastam ezt,azóta a környezetem sínyli meg XD
18/28 anonim válasza:
Hát mindenkiét kipróbálnám lány létemre inkább csak a fiúkét de azért mádayét nagyon :DD
19/28 anonim válasza:
Reniben mert nekem KELL CORTEEEEZ!!! :)))))
20/28 A kérdező kommentje:
Jóóó én mindenki szerepér kipróbálnáám: Reni, mert kell Cortez :) Zsolti, mert annyira lazán kezeli, ha Máday megszólja, Dave, Macu...Méregdrága Iphon, mondjak még vmit? Rockerek: Egy igazgatóin is csak röhögnek, én nem kezelném így :) Kinga: Hát igen, ki nem lenne az okos jól öltözködő, menő, gyönyörű, és egyszerűen tökéletes lány? Cortez: Mindenki élvezné, ha körülugrálnák, mindenki, de mindenki a barátja akarna lenni, és hát, ilyen menő a gimiben...Egy álom... Ricsi: Ő egyszerűen csak szimpi minden olvasó szemében, én szívesen lennék Ricsi, aki laza, menő, és mégis, ha vki fontos neki, azt megvédi... Reni szerepében csak az 5. résztől lennék, mevel nem akarnám a fél gimit végigbőgni :) De legszívesebben Virág szerepében lennék (Még doriánt is elviselném) Virágnak van egy kityusa (ez fontos tényező XD ) Cuki kisöccse, baromi rendes barátnői mindenki szereti, pozitívan áll hozzá mindenhez, mindnben csak a jót látja, szépen rajzol, és...=a legeslegfontosabb) Ricsiiiii <<<3333 Virág nem hajtott, de mégis megkapta a gimi egyik legmenőbb fiúját :)
2013. ápr. 4. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!