Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ki jön a III. Szjg találkozóra?

Marietta99 kérdése:

Ki jön a III. Szjg találkozóra?

Figyelt kérdés
Én megyek,de most megyek először .Esetleg a tapasztalt találkozósok felkészithetnének hogy mi vár rám.Előre is köszönöm.!:)

2013. márc. 26. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Én megyek:) voltam a másodikon is és nagyon jó volt:)

Hát mi elóször az L&L standjánál vettünk mindenfélét, meg amíg nem kezdődött el addig hajfonatot készíttettünk. A terem hatalmas és van benne egy nagy színpad (ha facebook-os vagy akkor az szjg hivatalos oldalán vannak képek az eddigi találkozókról)

A múltkor tettek ki rengeteg párnát meg székeket, szóval nem kellett táskára ülni. Valami ételt szerintem hozz magaddal, mert a múltkor kb. 10:15-kor már semmi sem volt a büfében. És tollat is hozzál az szjg bingóhoz. Kérdezni a kérdezz-feleleken úgy tudsz, hogy előremész a színpadhoz, jelentkezel és a két rendező lány közül valamelyikük megkérdezi a kérdésedet és ők teszik fel Laurának.

Nagyon jó lesz, nagyon várom:)

2013. márc. 27. 10:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is megyek, és nekem is ez az első. De biztos nagyon jó lesz, alig várom. :DD
2013. márc. 27. 12:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is megyek, és nekem is ez az 1. alkalom.
2013. márc. 27. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is megyek, a legjobb barátnőmmel. :) Gondolom, tömeg az lesz...
2013. márc. 28. 08:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én úgy mennék de nemtudok:/
2013. márc. 28. 13:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem.:) köszönöm 1. válaszoló,igen hasznos tanácsokat adtál.egyébként érdemes előre menni a látás miatt,vagy hátrább is jól lehet látni?:)
2013. márc. 28. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Én sajnos, nem tudok menni, nincs "lóvém", levásároltam SzJG könyvekre. Meg tudnátok majd írni részletesen privátba??? Előre is köszi!!!!
2013. márc. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!