Akik olvasták az szjg 8-at. Szerintetek milyen lett a vége?
Figyelt kérdés
#ti hogy fejeztétek volna
2013. márc. 26. 14:45
11/14 anonim válasza:
Szomorú, vidám, megható, sok jelzővel illethetném. Nehéz volt elengedni a karaktereket, bár tudom, hogy a történet szerint mindannyian jó helyre kerültek, nem szakadtak el végleg egymástól. Az év végi balhék fergetegesek voltak. Főleg Gáboré, és Andrisé tetszett. A kirándulás is nagyon jó volt, szeretnék én is egy ilyen közösségbe csöppenni, bár még van pár évem a gimiig. Máday karakterét is nagyon jól kidolgozták a végére, nagyon eredeti lett (csakúgy mint a többiek)Azért fáj, hogy nincs több"csoki" meg "muhahaha", de el kell fogadnom. A legjobb könyv amit eddig olvastam, bár kicsit megkönnyeztem a végét (elfogyott egy 100-as zsepi) :), de a 8 kötet után csak egyet mondhatok: Köszönöm Leiner Laura
12/14 anonim válasza:
Az egész sorozat nagyon jó,csak az utolsónál tényleg meghosszabítja a napokat.Az utolsó oldal nem tetszik,mert nem olyan szép a lezárása,mint mondjuk a Harry Potteré.....Ettől függetlenül végig zokogtam az utolsó 22 oldalt. :D
13/14 anonim válasza:
Lehet, hogy nem értetek velem egyet de nekem tetszett :-D
14/14 Norceee válasza:
Nekem is tetszett.
Egyedül az zavart, hogy Reni Párizsban nem várta ébren Cortez. Milyen már ez? Egész nyáron nem találkoztak!!! Belefért volna pár oldalnyi romantika. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!