Légyszi ajánlanátok valami jó könyvet?
- Brandon Hackett - A poszthumán döntés (sci-fi)
- Harry Harrison - Rozsdamentes acélpatkány (sci-fi, humor is van benne)
- George Orwell - 1984 (disztópia)
- Aldeous Huxley - Szép új világ (disztópia)
Én nagyon szerettem olvasni Terry Goodkind - Az igazság kardja sorozatát (1. rész címe: Az Első szabály), 32 kötetes sorozat. Eredetileg Fantasy regény, de ha bármi jöhet, akkor gondolom tetszeni fog. :D
Még tudom ajánlani Robin Hobb Orvgyilkos ciklusát is (1. kötet: Az Orvgyilkos tanítványa), ez is Fantasy regény. 6 kötetes sorozat.
Ha pedig Romantikusra vágysz: Lara Adrian: A vámpír ölelése, és A vámpír csókja című könyveket tudnám ajánlani.
Remélem segítettem és elnyeri valamelyik a tetszésedet. :)
Szia
Ezek nagyon jó könyvek nem tudom mi tetszik irok sokat
Sci-fi
Stanislav Lem - álmatlanság
Jhon Wyndham- újászületés
Fantasy
George R.R.Martin - Trónok harca (sok kötetes)
Egyéb
Takami Kosun - Battle royale
Richard Dawkins - A Valóság varázsa
Romantikus:
- Jane Austen könyvei
- Louisa May Alcott könyvei
- Rosamunde Pilcher: Az ikrek jegyében, Ház a tengerparton
- Robin Pilcher: Közöttünk az óceán
- Debbie Macomber: Cédrusliget-sorozat
- Maeve Binchy: Esti iskola, Dublini vacsorák (A kettő lazán összefügg, de magában is olvasható mindegyik)
Romantikus-krimi:
- Elizabeth Adler könyvei
- Julie Garwood sorozata a Buchannan-fivérekről (pl. A szívtipró, Halállista, Hosszú búcsú, meg még néhány...)
- Katherine Stone: Illúziók (Nagyon tetszett!)
Ha szereted a misztikus dolgokat is:
- Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek sorozat, Végzet ereklyéi sorozat
- Veronika Roth: A beavatott és folyatatásai
- Marie Lou: Legenda és folytatásai
(E két utóbbi sorozat egy elég sötét, diktatorikus jövőben játszódik sé fiatalokról szól, sok küzdelemmel és szerelemmel)
Továbbá érdemes Rejtő Jenőt olvasni is. Minden regénye utánozhatatlan humorral készült, mindegyikben van egy nagy kaland, vannak nagy hősök, romantikus szerelmek, sok megpróbáltatás, rejtély, bűnügy, barátság, félreértések... Mi kell még egy jó könyvhöz? (Csak néhány ötlet: A 14 karátos atutó, Az előretolt helyőrség, Texas Bill, Tigrisvér, A fehér folt, Az ellopott futár)
Szent Johanna Gimi.
Minden korosztálynak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!