Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy lehet az, hogy egy...

Hogy lehet az, hogy egy könyvet, amit végtelen élvezettel olvastam néhány éve, most kibírhatatlannak találok?

Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem is volt olyan. Lehet, hogy egyszerűen megváltozott az ízlésed. Én most olyanokat olvasok, amit egyáltalán nem is szándékoztam elkezdeni. És melyik az a könyv? Ha szabad érdeklődni. :)
2013. márc. 23. 23:30
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez nem egyedi eset volt, nagyon sokszor előfordul velem.

De mondok példát. Fiatal koromban megettem Dosztojevszkijt, Dickens-t, Thackeray-t, stb., szóval a nagy klasszikusokat, most viszont ezek nem mennek. Viszont a rendszerváltáskor, mikor beözönlöttek az országba a vackok, mint Robin Cook, Sidney Sheldon, az egykaptafára amcsi krimik, rájuk kaptam. Most már nem is értem, hogy bírtam olyan szemetet olvasni évekig.

Mostanában a skandináv krimiket szeretem nagyon, valódi irodalom majdnem mind. Most pedig sorra olvasom Joanne Harris könyveit, pedig mikor megjelent nálunk a híres Csokoládé, teljesen érdektelennek találtam.

2013. márc. 24. 00:22
 3/3 anonim válasza:
Te is nőlsz.Az irodalom is változik.Most ezt találod érdekesnek de 2év múlva már azt kérdezed magadtól.Öhogy tudtam ezt elolvaniÖ
2013. márc. 24. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!