Ajánlanátok olyan könyveket, amiket egyszerűen lehetetlen kihagyni, olyan jók?
Figyelt kérdés
Bármilyen jöhet! Imádom a szépirodalmat, a romantikát, a krimit, az akciót, a humorosat, a horrort...
Lécci, ha tudtok, írjatok hozzá saját tapasztalatot is :DD
Köszi!! :DD
2013. márc. 23. 17:39
11/14 Márciuska válasza:
Ja, és elfelejtettem Robert Merle-től az Állati elméket. Néhol nehezebben átrágható, sok a hosszú körmondat, de érdemes elolvasni. Nagyon elgondolkodtató, vajon ki is az értelmesebb, az ember vagy a delfin...
12/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, kifosztottam a könyvtárat... xd
Köszönöm szépen, hogy ilyen sokat írtatok, már van is mit olvasnom! :DD
Ment a zöld pacsi! ^^
2013. márc. 26. 19:21
13/14 BRudolf válasza:
Wass Albert összes, de különösen a Kard és Kasza,és
A funtineli boszorkány.
14/14 anonim válasza:
Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos- hihetetlenül jól össze van rakva és izgalmas *-*
Laurell K. Hamilton- Anita Blake, vámpírvadász trilógia- nem biztos hogy tetszeni fog, bár vicces, izgalmas de kicsit erotikus is.
És a Jo Nesbo könyvek. Én szinte mindegyiket ovastam én nagyon jók!
Én megadtam a kezdőlökést a krimik felé, hiszen az összes krimi amit írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!