Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » S. O. S Melyiket ajánlanátok?

S. O. S Melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Incarceron Catherine Fisher

Lélektársak - Sky Joss Stirling

Iron King - Vaskirály Julie Kagawa

Angyalvér - Angyali vadász 1. Nalini Singh

Entangled - Összekuszálva Cat Clarke

Démoni érintés - A múlt árnyai Spirit Bliss

Megszólít a hold - Patricia Briggs

Az öröklétű - The Forever Girl Rebecca Hamilton

2013. márc. 18. 19:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyiket se :D

A Csitt Csitt-et olvastad már?

Am h csak ezek közül akkor inkább a Démoni érintés

2013. márc. 18. 19:44
 2/7 anonim válasza:
Ezek közül egyiket se olvastam, de ha ilyen típusú könyveket szeretsz, akkor ajánlanám az Angyalsors és a Fallen című könyvet. És megjegyzem a Csitt csitt tényleg jó.
2013. márc. 18. 21:42
 3/7 Márciuska ***** válasza:
Az Incarceront és a Vaskirály sorozatot olvastam, nekem mindegyik tetszett. Egyik sem megszokott vagy átlagos fantasy. Főleg az Incarceron. Na az eléggé különleges, úgy is mondhatjuk, hogy semmihez sem lehet hasonlítani, nagyon eredeti. Ha valami furcsát és elgondolkodtatót akarsz, azt válaszd. Fiúnak, lánynak egyformán ajánlható. A Vaskirály tündéres, de a megszokott sémát a szerző egy picit megbolondítja egy saját tündérfajjal, és megkeveri a tündérvilágot a modern világ technológiájával. Nagyon izgis, és lányos, szerelmi háromszög is van benne.
2013. márc. 19. 15:30
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Márciuska ha elolvastad az Entangledet akkor meg írnád hogy szerinted milyen volt mert én is halottam róla hideget és meleget is..

2013. márc. 19. 21:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Incarceron-Catherine Fisher

Ez nekem nagyon tetszett:D

2013. márc. 21. 15:17
 6/7 Márciuska ***** válasza:
Bocsi, de nem tervezem mostanában, hogy elolvasom az Entangled-et... Nekem valahogy nem keltette fel az érdeklődésemet a leírások alapján.
2013. márc. 21. 15:28
 7/7 anonim válasza:
Iron King - Vaskirály Julie Kagawa k**va jó!!!!!!!!!!!!!!
2013. márc. 24. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!