Aki olvasta Cat Clarke- Entangled, Összekuszálva című könyvét elmondaná nekem Ethan kicsoda? Most fejeztem be a könyvet de nem teljesen tiszta.
Figyelt kérdés
2013. márc. 23. 12:26
11/13 anonim válasza:
Utolsó. Szerintem azt Grace mondja magának,összefonódva azokkal a dolgokkal,amiket a "szerettei" mondanak:Sal,Nat és az édesanyja.Eszméletlenül tetszett a könyv,és nagyon mélyen megérintett!:) Teljesen áttudtam érezni Grace fájdalmait..ugyanakkor nekem nagyon is szimpatikus volt Sal,annak ellenére amit tett.
12/13 anonim válasza:
Valaki elmagyarázná rendesen ?? üzibe, köszi!!!
13/13 anonim válasza:
Ethan csak Grace képzeletében létezik. Az "ő" segítségével könnyít magán azzal, hogy kibeszéli magából azt a sok fájdalmat, amik évek óta nyomasztják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!