Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi a véleményetek Clarke Cat:...

B25 kérdése:

Mi a véleményetek Clarke Cat: Összekuszálva című könyvéről?

Figyelt kérdés

Hihetetlen! Amit az egész könyv megfogalmaz. Fél nap alatt kiolvastam és nos elég depis hangulatom volt tőle.

Minden színtelen volt és teljesen átéreztem a lány minden fájdalmát és örömét.Nagyon megdöbbentő és tényleg felzaklatott.

A vége rejtélyes és homályos volt. Vagyis az olvasó saját maga képzelhette el mi lesz a vége.

Akik olvasták mi a véleményetek?

Előre is köszi minden választ!

2013. jan. 19. 13:29
 1/10 anonim válasza:
nekem is nagyon tetszett ez a könyv.nemréolvastam el.nem tudod hogy lessz-e folytatása?
2013. jan. 19. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:
fúú, nekem először nem tetszett. A vége miatt. Maga a sztorit imádtam. Aztán minél többet agyaltam a végén, annál jobban megszerettem. Mikor eljutottam odáig, hogy az "ez meg mi volt? " helyett már azt láttam, hogy végig kómában volt, és a srác csak a képzelete szüleménye volt, na akkor már megvilágosodtam, és értelmet nyert az egész.
2013. jan. 19. 17:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy lesz-e folytatása bár szerintem nem mert ez épp így jó. És amúgy köszi a válaszokat.
2013. jan. 19. 21:58
 4/10 anonim ***** válasza:
A vörös pöttyös oldalon azt írták, hogy egy kötetes
2013. jan. 19. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem kegyetlenül tetszett! :) Először nem értettem a végét és néztem, hogy miii? De aztán sokat gondolkodtam rajta és megértettem. Viszoont.. akkor most megölte magát, de 'nem sikerült neki jól' és nem halt meg és kómába esett? Én ezt gondolom, de kíváncsi vagyok, hogy ti hogy látjátok. :)

13/L

2013. márc. 1. 13:03
 6/10 anonim ***** válasza:
én is így godnolom. és a csávó meg végig csak a képzelete szüleménye volt
2013. márc. 2. 17:03
 7/10 lálá2000 ***** válasza:

Én pár napja fejeztem be és nagyon szerettem, egy szuszra kiolvastam :)

Ez csak egy kötetes a Goodreads-en sincs folytatása.

2013. máj. 21. 21:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is egy nap alatt lenyeltem az egészet! Máshol azt írják,nem halt meg csak kómában volt egész idő alatt! Éber kómában!!!!! És Ethan a képzelete szulemenye volt!!!! És mindig azért akarta,h írjon,mert emlékeznie kellett Gracenak,hogy hogyan és miért került oda! Na meg arról h kibogozza saját életét! Igy hát ennyit tudok róla! :))
2013. júl. 22. 11:50
 9/10 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy voltam vele mit te! Elképesztő könyv, imádtam. Le sem bírtam tenni, még mindig nem vagyok rajta túl egészen. Elképesztő a történet és fantasztikusan van megírva. Nem árul el mindent, de ha figyelsz megérted.Én ráadásul nagyon szeretem az ilyen témájú könyveket, ezért már maga a téma is megfogott
2013. dec. 21. 09:58
 10/10 anonim válasza:
Fura volt, mégis tetszett, alig bírtam letenni. Csak azt sajnálom, hogy nincs folytatás...így a vége homályba vész. Néha nem értettem, miért éppen úgy történtek a dolgok, ahogyan, de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül, hiszen már a cím is sejtette, hogy nem egy mesét kapunk :)
2014. okt. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!