4/16 anonim válasza:
Nem írja le, de lehet hogy valahol Dumbledore környékén... Végül is ő is igazgató volt.
5/16 anonim válasza:
Dumbledore volt az egyetlen igazgató akit oda temettek. Piton szerintem nem volt elég nagy ehhez
6/16 anonim válasza:
Hát szerintem Piton sokkal többet tett mint Dumbledore. Ő az életét kockáztatta, Dumbledore meg csak ült a székében és mindenkinek azt mondogatta, hogy bízzanak benne....
7/16 anonim válasza:
Ez a te véleményed, nem hiszem hogy oda temettek valakit, aki összesen egy évig vol igazgató, méghozzá Voldemort megbízásából.
8/16 anonim válasza:
Igaz, végül is Harryn és Dumbledoreon kívül más nem tudta, hogy mit csinált éveken keresztül...
Akkor lehet, hogy volt valami családi temetőjük. Vagy ahol lakott, lehet hogy ahhoz tartozott valami temető....
9/16 A kérdező kommentje:
Én akár el tudom képzelni, hogy a roxforti birtokon temették el. Az élete nagy részét ott töltötte és Harry azt is elintézte, hogy kirakják a képét az igazgatóiba, pedig oda sem került volna fel elvileg.
2013. márc. 27. 21:06
10/16 anonim válasza:
Azt nem Harry intézte el. Vagy hol hallottad ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!