Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék olvasni rövidebb,...

Szeretnék olvasni rövidebb, krimi könyveket. Miket ajánlatok?

Figyelt kérdés

Nem szoktam olvasni, mert nincs itthon olyan könyv, ami engem érdekel..

Szeretnék krimit olvasni, de nem tudom, melyek a jobbak.

Ti miket ajánlatok?

És nem szeretem a szerelmes történeteket, úgyhogy ne valami olyanmit..

2013. márc. 21. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Jo Nesbo könyvei

Nem hosszúak, hogy 350 oldalasak, de nagyon jók.

2013. márc. 21. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:

A kérdésed nem is olyan könnyű, az én kedvenc krimijeim ugyanis nem épp rövidek. Mit értesz rövid alatt?

Ajánlom Rejtő Jenő könyveit. Nem az a tipikus krimi, inkább egy bűnügy köré szövődő kalandos, humoros, vidám sztori, és a terjedelmük is megfelel a te igényeidnek. Pl.: Piszkos Fred, a Kapitány; Vesztegzár a Grand Hotelben

2013. márc. 21. 20:49
 3/6 Márciuska ***** válasza:
Olvass Agatha Christie-regényeket! Ő a klasszikus krimi királynője! És vannak néhány tíz oldalas novellái is, pl. Poirot történetei. Vagy keresd meg Arthur Conan Doyle-t, és olvass Sherlock Holmes történeteket, azok szintén rövidek. És Rejtő tényleg nagyon jó, én is sokat olvasok tőle. Neki is vannak kisregényei is.
2013. márc. 22. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Én Jo Nesbo-tól csak egy könyvet olvastam eddig, A Megváltó-t, de az fantasztikus volt. Ajánlom figyelmedbe!
2013. márc. 22. 13:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Anthony Horowitz. A sólyom gyémántja a sorozat 1. része. Ha tetszik a következő részei: Kettes számú közellenség, Titkos szolgálat, Homályos nyomok.
2013. márc. 22. 15:50
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Jo Nesbotól a Hóembert olvasom.

Jó könyv! :)

2013. márc. 25. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!