Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek tetszik ez a "regény"?

Nektek tetszik ez a "regény"?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem elég rövid, a megfogalmazás sem az igazi...

De nekem az alapötlet tetszik.

2013. márc. 18. 14:22
 1/10 anonim ***** válasza:
jó lenne, csak teli van helyesírási hibával, tőmondatokból áll, a háttérszíntől kifolyik a szemem, de tényleg, az alapötlet nagyon jó.
2013. márc. 18. 15:17
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Gyakorolgass még és olvass. A helyesírásoddal problémák vannak, még nagyobbak mint a fogalmazásoddal.
2013. márc. 18. 15:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Az alapstory tényleg izgi, de a fogalmazás nem valami jó. Helyesírási hibát én csak egyet találtam (kibirhatóbb-->í-vel), az egybeíráson kívül, de az ilyeneket meg gondolom biztos nem direkt írta egybe, hogy "akezem". A rövid mondatokkal jól lehet érzékeltetni általában a hangulatot, de ebben a helyzetben még se hangzik valami jól. Ami még: az epilógus az az utószó, a prológus az előszó. Ja és a háttérszín tényleg zavaró.:/
2013. márc. 18. 16:15
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem én írtam... Ezt csak úgy találtam a neten, amikor keresgéltem...
2013. márc. 18. 17:46
 5/10 anonim ***** válasza:

az alapsztori megfogott. A többi szar.

Bárki írta, adja át az alapsztorit valaki másnak, tapasztaltabbnak, hogy valami jót is talájunk a blogban.

A háttér meg pocsék.

2013. márc. 18. 18:04
 6/10 anonim ***** válasza:
18%
Nem baj, ha nem ismered el, hogy te írtad, de nem értem miért... Mindenkinek van mit fejlődnie. Neked kicsit többet.
2013. márc. 18. 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:

Tényleg nem az enyém!

,,Augusztus volt,rekkenő hőség, ami igen ritka itt, Londonban."

Ha az én sztorim lenne, akkor London helyett Tokyo-t írtam volna... Ha az én történetem lenne, akkor a főszereplő Selina Kyle lenne.

Ha oldalt csinálnék, akkor az eOldal.hu-n vagy a Webnode-on csinálnék, mert nekem ezek jönnek be jobban.

Én fanfiction-t írok.

Amúgy köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 18. 18:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem nem fogott meg az alapsztori sem. Alapból, ha a semmiből felrobban valami, azt nem adják le abban a pillanatban a TV-ben, ráadásul arra következtetek, hogy a gyerek fontos szerepet tölt be, de mivel simán elkapják miért bombázzák szét a várost?(közel a sráchoz/lányhoz, hátha egy repesz hazavágja) a harmadik amit nem értek, hogy miért nem csak elájul? Ha valaki hátbaszúr, akkor az nem hamar gyógyul be, hónapokat jelent kórházban.
2013. márc. 21. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:

A színeitől kifolyik a szemem.

Az illusztrációt nem igazán értettem, hogy hogyan kapcsolódik a történethez.

Az alapötlet finoman szólva is elcsépelt, az erről a témáról szóló történetek száma 5 számjegyű.

A helyesírásod rendben van.

Dolgozd ki a történetet! Az nem irodalom, hogy pár mondatban közlöd, hogy ez és ez történt. Ez legfeljebb tudósítás. Egy irodalmi műben szükség van hangulatkeltésre, leírásokra. Enélkül nem irodalom.

A Majláthy Maja név nekem elég furcsa, pláne hogy Londonban él az illető. Egy klasszikus nemesi vezetéknév egy modern, divatos keresztnévvel, és ő Londonban él, ahová tipikusan a legszegényebbek szoktak kiköltözni vendégmunkásnak? Ez nem hiba, csak nekem furcsa.

Az komoly, hogy az első fejezet kb. 10 sor összesen? Vagy csak a gépem nem töltötte be a többit? 10 sor, az nem fejezet. Nem baj, ha egy fejezet rövid, de azért mindennek van határa.

2013. márc. 21. 20:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Fogjátok már fel, hogy nem ő írja! Bocs az offért, de igazad van, téleg jó alapstory.
2013. ápr. 4. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!