Melegekről szóló könyvekre, miniregényekre lenne kereset?
Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek szenzációs írásai vannak, de a témája miatt még nem ment el sehova, ahol kezdhetnének vele valamit. Engem nagyon megfogtak a történetek, mint hetero nőt, de vajon mennyire lennének elutasítóak esetleg egy kiadónál?
Előre is köszönöm a normális és segítőkész válaszokat. :)
2013. márc. 18. 09:50
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
Wow ez nagyon jó oldal. Én még sosem töltöttem le ilyen helyről könyveket. Hogy megy ez? Mintha rendes könyvet rendelnék, csak a végén engedi letölteni vagy hogy?
14/16 MrPifta válasza:
épp egy meleg témájú könyvet olvasok, jöhet a következő!
15/16 anonim válasza:
Szerintem kevés nyereséggel megoldható. Mármint a nyereség valszeg sok lenne csak a kiadó zsebre tenné a 90%-át. Szerintem ne tegye oldalakra, mert simán lenyúlják, és meggazdagodnak rajta :)
16/16 anonim válasza:
Nem letöltődik oldal, amit linkeltem, ott reviewkat olvashatsz. Amazon on és az allromanceebooks-on vannak ingyenes könyvek. T@rrenten mm books keresőszóval lehet találni könyveket.
Amúgy, ha angol, spanyol stb nyelven ír valakinek, akkor ott az Amazon self -publishing szolgáltatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!