Melegekről szóló könyvekre, miniregényekre lenne kereset?
Egyik ismerősömnek szenzációs írásai vannak, de a témája miatt még nem ment el sehova, ahol kezdhetnének vele valamit. Engem nagyon megfogtak a történetek, mint hetero nőt, de vajon mennyire lennének elutasítóak esetleg egy kiadónál?
Előre is köszönöm a normális és segítőkész válaszokat. :)
Engem nagyon érdekelne, és az ismeretségi körömből is jópár embert.
Azért manapság már nem olyan elutasítóak ilyen téren szerencsére. Mondjuk magyar szerzőtől nem sok ilyen könyvet láttam, de jó lenne.
Az internetes írós oldalakon a fiatalok körében nagy igény van a melegekről szóló (úgynevezett "slash") történetekre. Én is írtam már pár rövidebb történetet melegekről és heterókról is - a slash sztorikat látványosan többen olvassák tőlem... Szóval szerintem a slasherek kiadva is szívesen megvennék.
Mindenesetre ha én befejeznék egy ilyen regényt, biztos megpróbálnám kiadatni.
(első vagyok)
Ha tényleg nagyon jók az írásai, akkor a téma ne tartsa vissza. Amúgy szerintem is érdemesebb lenne először föltenni különböző oldalakra.
Richard Morgan: The Steel Remains
Meleg főhős, 100%-ig részletes szexjelenetek, mégis kiadták és veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!