A Szent Johanna Gimi első része nektek tezstett, vagy szerintetek az is jó?
Figyelt kérdés
2013. márc. 15. 13:36
1/12 Petrus601 válasza:
Nekem nagyon tetszett.:)
Nem lehet nem megszeretni, ha egyszer elkezdted.:)
2/12 anonim válasza:
Az első két része szerintem unalmas, a harmadiktól indul be a story.
3/12 anonim válasza:
az első két része annyira nekem sem tetszett a harmadiktól letehetetlen :D
4/12 anonim válasza:
nekem a másodiktól jön be. Főleg a korcsolyázás, na az volt az egész könyv fénypontja. :) de persze, az első részben is voltak jó poénok. Én a harmadikat olvastam először (persze, hogy a legdepisebbet....), és tényleg, igazából onnan indul be az egész történet
5/12 anonim válasza:
Nekem is a harmadik (az egyik) kedvencem. De az első kettőben is volt valami hiszen valahogy eljutottam a harmadikig :D <3
6/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :DD
2013. márc. 17. 15:58
7/12 anonim válasza:
Az 1 és a 2 rész inkább bevezető jellegű, de ezek alapok, nélkülük sok mindent nem értenénk, de ami azt illeti én azt is imádom! :)
8/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon jo konyv legalabbis nekem nagyon tetszik <3
10/12 anonim válasza:
Nekem valahogy nem tetszett az első 2 része csak utána lett izgi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!