Leírná valaki azt a részt a Szent johanna gimi 5-vagy 6 ból amikor Reni és Cortez Első igaz csókja történik?
Ha a Szilveszterire gondolsz az a 4.- ben van. Ha a Karácsonyira akkor az a 5.-ben van.
Szilveszteri:Reni elmegy Virággal egy szilveszteri bulira amelyiken csak emósok vannak.Itt amíg Virág Doriánnal és a barátaival lóg Reni nagyon unatkozik.Ekkor találkozik Petivel.Amíg Virág Doriánnal lóg Reni és Peti jól összebarátkoznak.Mikor vége van a Bulinak Virág elmegy Doriánnal és a barátaival máshova.Renit ott hagyják.Lassan mindenki hazamegy csak Reni marad.Elindul kifelé.Ekkor jut eszébe hogy virágnál vannak az öltözőszekrények kulcsa.Dideregve keresi Virágot de nem találja.Fel is hívja de ki volt kapcsolva.Ekkor hívja föl Cortezt és Ricsit és ők egyböl elindulnak Reniért.Mikor megérkeznek Ricsi elindul megkeresni Virágot,Cortez meg odamegy Renihez és Megcsókolja.A csóknak Ricsi vet véget aki időközben visszaért.Aztán meglesz Virág is,Renit otthon jól leszidják, és megy tovább az élet mintha mi sem történt volna.
Karácsonyi:A karácsonyi ajándékozás kivételesen úgy folyik hogy mindenki választ magának egy párt és azt ajándékozza meg.Reninek már csak Cortez marad.Elérkezik a nap amikor az ajándékozás van. Előzőleg Reni nagyon kiakadt Cortez miatt.Írt egy levelet neki amelyben leírta azt hogy mióta szerelmes belé,de ezt nem akarta tudtára adni .Legalábbis egyenlőre...Amikor eljön az ajándékozás napja Reni reggel megkéri Virágot hogy menjen fel a szobájába és hozza la az ajándékot.Virág véletlenül a levelet is lehozza.Amikor Reni odaadja Corteznek az ajándékot senki nem veszi észre a levelet. Cortez azon a napon korábban indul el mert a szüleihez utazik a szünetre.Este már a karácsonyi bulira indulnak mikor az udvaron találkoznak Cortezzel.Reni és Cortez megbeszéli a történteket és Cortez megcsókolja Renit.Azóta járnak.
Itt a vége,Fuss el véle......:D :) :D :) :) :) :D :D :D
TELJESEN PONTOSAN:
...-Melyik szeptember 8.?
Tudtam miért kérdezi.A levelemben ezt a dátumot említettem arra vonatkozóan, hogy totál beleestem.
-kilencedikben-mondtam halkan.
Cortez hitetlenül elmosolyodott, megindult felém, és abban a pillanatban gondolkodás nélkül én is odaléptem hozzá.Kb. fél lépésnyire tőle megálltam, ő pedig megragadta a karom, éshatározott mozdulattal magához húzozz.Nem tudom, hogy ő csókolt e meg engem, vagy én őt,esetleg egyszerre történt.Nem ez a lényeg...
...Forgott velem az egész világ, és végig azt kívántam, hogy soha ne érjen véget.Mintha csak megérezte volna, Cortez <3 továbbra sem engedett el,hanem többször, egymás után megcsókolt, én pedig alig kaptam levegőt, és a boldogságtól, majd szétrobbantam.Végül a homlokát az enyémnek támasztotta, és két keze köré fogta az arcomat.
-Mennem kell-suttogta.
-Tudom-fúrtam bele a tekintetemet az ővébe.
-Megvársz?-kérdezte halkan. -Két és fél éve mást sem csinálok-feleltem, mire lehunyta a szemét, és újra megcsókolt.Ez nem olyan volt mint a szilveszteri.Sokkal több érzelem volt benne,és sokkal bátrabb és sokkal igazibb volt. :) :D *.*
Első válaszoló, a szilveszteri csók a 3. kötetben van.
A második csók 5. rész dec. 20-án van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!