Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A harry potter 7. részében...

A harry potter 7. részében tényleg kiderül, hogy nem is a harry a kiválasztott hanem nevil?

Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 20:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17:49: Tévedsz:) Harry félvér. Édesanyja,Lily mugli származású boszorkány. Úgyhogy ne beszélj ostobaságokat hogy: olvasd el a könyvet meg így meg úgy,ha te sem olvastad.Akkor tudnád.
2010. aug. 5. 16:07
 12/16 anonim ***** válasza:
44%

A félvér és az aranyvér dolga nem teljesen tisztázott. Attól Harry még lehet aranyvérű, hogy az anyja félvér volt: épp ezért jelentette ki Rowling a Titkok kamrájában, hogy őt nem fenyegette veszély a baziliszkusztól.

Hagrid szerint nem is nagyon vannak olyan családok, akiknek ne lenne mugli felmenőjük, és hát ez reális is... (mármint az lenne, ha valóban létezne a világuk XD)

2010. aug. 19. 20:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Kedves 16:07, olvastam a könyvet, 3 nyelven is, és az utolsó válaszolónak igaza van, úgyhogy el lehet gondolkozni, hogy ki az ostoba.=)
2010. aug. 19. 23:21
 14/16 anonim ***** válasza:
De ha figyelmesen elolvassátok akkor Dumbledore kijelenti a 6. részben hogy Voldemort nem az aranyvérűt választotta, holott hitvallása szerint csak az méltó a varázsló névre, hanem Harryt aki ugyanúgy félvér mint Voldemort. Tehát azt megtudhattuk hogy a legkorábbi ősnek is varázslónak kellett lennie ahhoz hogy valaki varázsló legyen. De Harry akkor most inkább varázsló mind Voldemort nem? Voldemort mért nem ölte meg magát soha? o.O :D
2010. okt. 18. 18:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, varázsló helyett aranyvérűt akartam írni!
2010. okt. 18. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor Rowling maga sem tudja xD
2010. nov. 14. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!