Hol lehet elolvasni Szabó Magda Abigél című regényének folytatását?
Jól mondták, én is találkoztam már vele, olvastam is. Egyébként, ha eírod a Google-be, hogy: abigél folytatás, rögtön kiadja elsőnek a linket. De itt a cím: www.visszaamatulaba.extra.hu
A sztori címe Vissza a Matulába! és valóban egész jó. Persze, nem Szabó Magda, de meglepően jó a stílus, és képszerűek a leírások. A hadifogoly tábor és a börtön annyira élethűen van leírva, hogy az már ijesztő, és a történet is nagyon pofás, kidolgozott.
Ha esetleg meg akarsz győződni a milyenségéről, megjelent a történetről egy kritika az egyik újságban. Itt a címe: [link] Ezt is a neten találtam, ugyanaz alatt a címszó alatt:)
Ha gondolod, vesd bele magad, mert egész élvezetes olvasmány, nekem tetszett.
Most látom, h nem vette be az oldal linkjét, bocsi: [link]
Még talán annyit, h amíg nem olvastad el a Vissza a Matulába!-t, addig ne kattints rá a Húsz év múlva linkjére, mert erősen rontja az olvasás élményét, ha tudod, hogya folytatódik a sztori:) Tudom, m egyik barátnőm is beleszaladt ebbe sajnos, szóval, vigyázz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!