A harry potterben Malfoy rájött arra hogy átváltoztak crack és monstróvá Ron és Harry?
1. Nem.
2-3. Malfoy szerepe összetett, legalábbis az én meglátásom szerint. Könnyű rámondani, hogy egy sznob kis nyomoronc, de gondolj bele. Abban a környezetben nőtt fel, abban, ahol mindennaposak a halálfaló-találkozók, ahol Voldi kedve szerint megjelenik. Állandó félelem és megfelelés iránti vágy. Nem tudom, hogy hol tartasz a könyvben, ( ha nem olvastad a 6. részt, akkor ne olvass tovább), de nem tudta megölni Dumbledort. Félt, rettegett, de muszáj volt megpróbálni, mert az élete múlott rajta, mégsem tudta megtenni. Én kedveltem a karakterét és azért szeretem ezt a sorozatot, mert egy szereplő sincs, ami tisztán fekete vagy fehér lenne, rossz vagy jó.
4. Nem békültek ki, de nincsenek is haragban. További SPOILER: amikor a végén Harryék a saját gyereküket pakolják a Roxfort Expresszre, akkor is csak egy bólintást váltanak egymással.
Nem, nem jött rá, bár szerintem sejtette, hogy valami nem oké velük.
ahogy 3as is leírta malfoy karaktere nagyon összetett. teljesen egyetértek 3sal, bár én nem kedveltem a könyvek olvasása alatt, de a végérepicit megkedveltem.
de én mondjuk elég sok fanfictiont olvastam róla, szóval elég nagy fanja lettem közben.
nem hinném, hogy valaha is nagy puszipajtásokká válnának, de ha rákényszerülnének, lehet megbarátkoznának egymással. és nem, szetintem az a SPOILER fej bolintás a békét jelzi közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!