Reni+Cortez, Virág+Ricsi, Kinga+Dave? Ki a legjobb páros? (Indokkal)
Hét sztem C+R páros mert C úgy fogadja el Rent ahogy van mindig figyelrá nem akarja megfolytani az érzéseivelés mindig óvja mindentől de úgy h Ren ne vegye észre.Ren Cortezre is figyel: az érzéseire, nem akarja lekorlátozni és imádja, szereti és soha nem faggatja a szüleiről majd C mindent elmonddja majd ha akarja
Virág+Ricsi hát számomra ők fura páros Virág az agyiszintjéhez képest szerette Ricsit de sose mutatta ki nyilvánosan itt úgy értem hogy nem nagyon mondja h szereti meg stb. Ricsi óvja mindentől Emót de sztem nagyon lekorlátozza.
Kinga Dave: a miss dühöngő és a mr nyugodtság Dave figyelmes Kingára nyugtatja és figyel a céljaira hozzá igazodik és nem korlátozza irányítja.Kinga hát nagyon figyel Davre és szereti de ezt csak azok tudják akik figyelnek ismerik jó mélyen Kingát mert nem a mindenkinek elmondom h szeretem.
számomra C+R=<33
én nagyon szeretem Cortezéket, de számomra túl tökéletesek:)
Virág és Ricsi egyszerűen aranyosak együtt:)
Dave és Kinga meg egy olyan páros akik tökéletesen kiegyenlítik egymást. Ők a leghétköznapibb páros:)
Ha választani kéne azt mondom: nem tudom. Miért nem tudom. Most irtam le:)
C+R!
Mert nehéz utat jártak be mire,Párizsig eljutottak.Cortez Renit úgy szereti ahogy van.Reni meg egyszerűen imádja Cortezt!
Szerintem mindegyik.
Virág és Ricsi:Mert aranyosak.
Reni és Cortez:Mert nagyon szerelmesek.
Kinga és Dave:Mert széoek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!