Reni+Cortez, Virág+Ricsi, Kinga+Dave? Ki a legjobb páros? (Indokkal)
höööööööö :DDDDD hát persze hogy Reni és Cortez.
azért mert Cortez úgy viselkedik Renivel mintha az élettársa lenne(és az is lesz,na mindegy...:$) mert végi,szereti,óvja de nem úgy mint a szülő a gyerekét,hagyja élni és nem tapad rá,de azért tudja h Reni imádja őt és úgy intéz mindent hogy Rennek jó legyen.Reni meg imádja Cortezt és mindent feláldozna érte,ez épp elég indok.:)
(persze Ricsi^Virág és Dave^Kinga is cuki meg imádom őket sat,sat.. nade én C és Reni párti vagyok. )
Ricsi és Virág :)
oaaan arik :D és Ricsi mindig megvédi Virágot, ami szintén nagyon aranyos bennuk :D
Reni és Cortez. :)
Bár még csak a 6. - at olvasom, de egyenlőre ők tetszenek együtt a legjobban. :)
Szerintem is Ricsi és Virág, mert ők vannak a legrégebb óta együtt és azóta is mennyire szeretik egymást. :)
Meg hogy Ricsi még mindig Emónak hívja és hogy mennyire tudja félteni Virágot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!