Milyen jó krimis könyvet tudnátok nekem ajánlani olvasni?
Figyelt kérdés
Lehetőleg ne nagyon régit, inkább újabbfajtákra gondoltam, de nem vagyok nagy könyv olvasó, nem is tudom milyen könyveket olvasnék szívesen, de filmekben szeretem a krimiket, drámákat, akciókat, ezért gondoltam hogy könyvben is a krimit próbálnám ki először, de nem ismerek egyet se, akik sokat olvasnak, ajánlhatnának nekem valami tutit. Köszi!2013. márc. 7. 11:49
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
Ha szereted a retro hangulatú, könnyű, szórakoztató akció-krimiket, ajánlom Mattyasovszky Jenő Hód-sorozatát. Egy magyar kémelhárító kalandjairól szól, és zömében a '70-es, '80-as években íródott.
3/6 anonim válasza:
Joe Nesbo könyvei, a klasszikus Agatha Christie, Stieg Larsson
4/6 A kérdező kommentje:
A HÓD könyvek olyan kisebb könyvek, kb 50-10 oldalasak?
2013. márc. 7. 16:53
5/6 anonim válasza:
Annyira azért nem, de vannak köztük rövidebbek is. Vannak több száz oldalasak is (bár én ezekkel is 1-2 nap alatt végeztem, mert elég könnyű szöveg), de vannak rövidebbek, 50-100 oldalasak is. Bár ezek pont a kevésbé jók. (De azért ezek sem rosszak.)
6/6 anonim válasza:
Meg Cabot - Átlagméret nem akadály
- Egy kis tulsúly nem a világvége
- Töltöttgalamb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!