Ha könyveket szeretnék írni, akkor ki fogják adni külföldön?
Figyelt kérdés
Magyarországon nem érdemes írónak lenni,ezért arra gondoltam,hogy elköltözök majd Angliába/Németországba.Annak ellenére,hogy magyar vagyok kifogják adni a könyvemet,ha úgy gondolják,hogy az emberek megvennék?Vagy zavarja őket,hogy magyar vagyok és rögtön elutasítanak?
12/L
2013. márc. 7. 10:56
11/11 anonim válasza:
Alapból hülyén állsz hozzá az egészhez. Ha írni akarsz írj, ahhoz nem kell külföldre menni, ha jól írsz itthon is kiadják az írásod, külföldön viszont sokkal nagyobb a konkurencia, és valljuk be sokkal színvonalasabb is a külföldi kortárs irodalom. Tehát még nehezebb dolgod is lenne.
Másrészt pedig, ha így állsz hozzá ehhez az egészhez az nem túl jó. Írj kedvtelésből, az írás szeretetéért, aztán ha meg úgy alakul, és másokat is érdekel, akkor lehet, hogy sikerül kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!