HAHOOO! Eletem elso regenyet irom. Titeket erdekelne egy ilyen sztori? (tobbi lent)
Egy kobold lanyrol szolna, aki kiskoraban elvesziti a szuleit. Az apja mindig azt mondta neki, hogy ovakodjon az emberektol, mert gonoszak. Aztan egy nap ugy dont, hogy elmegy az emberek koze. Igy az elete fenekestul felfordul, megismerkedik egy csomo uj dologgal, emberekkel. Ha valakit erdekelne, majd leirom a prologusat privatba, vagy emailbe:)
Lecci velemenyt....
13/L
Ez eléggé sablonos,kb 0 eredetiség van benne.Erre mondják azt,hogy "5 perc alatt összedobok egy ilyet" :)
Egyébként még mielőtt rákattintottam volna a kérdésre,tudtam,hogy nem fog érdekelni,főleg az ékezetek hiánya miatt(még akkor is,ha telefonról írtál).
De mivel még 13 éves vagy,szerintem Te sem gondolod,hogy nagy sikert aratsz majd,írni pedig nem tilos ugyebár...csak ne akard rögtön kiadatni :)
Csak egy valamit hanyagolj(atok!-válaszolók többsége):a léCCizést.Ez az egyik "rövidítés",ami a legjobban irritál.
a lécci tökéletes egy fórumon. nyílván egy könyvben nem írna ilyet senki, egy fogalmazásban sem, de az interneten, ahol mindenki úgy ír, ahogy akar, ott szabad! :)
Lécci forever!!!!!!!!
lécci=légy szíves
én vagyok a léccizős :D
és úgy írok ahogy akarok
hehe :D:D
hiszen ez az én életem :D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!