Csak nekem tünt fel, hogy amiota Virág hippi lett azóta butáb?
Figyelt kérdés
ezt úgy értem , hogy amikor még emozott akkor az írónő sokkal okosabnak írta le2013. márc. 4. 16:45
1/6 anonim válasza:
Te se vagy túl okos, az írásod alapján.
2/6 anonim válasza:
és Az Csak nekem tünt fel hogy nem tucc te irni hejesen?
Ezt úgy értem, hogy a kérdésed tökéletesen érthetetlen. Ki az a Virág, miért lett hippi, miben szerepel, és egyáltalán honnan kéne ismernünk őt?
3/6 anonim válasza:
Végig hülye volt. És oké, hogy a Szent Johanna Gimi igen népszerű kérdéskör, de írd előre, hogy ebből a könyvből kérdezted, mert nem mindenki olvasta.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is egyre hülyébb lett, de aranyos. Egyébként tényleg javítanod kéne a helyesírásodon :S
6/6 anonim válasza:
Mindig is hülye volt. Csak emoként szinte sose beszélt, ezért nem tudtuk, hogy hülye.
De amúgy szerintem tök cukiii. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!