Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hol játszódik a Mit keresett...

Hol játszódik a Mit keresett ISTEN a nappalimban? C. könyv? (A. J. Christian)

Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 16:06
1 2
 11/12 anonim válasza:

Ma vettem meg a könyvet,itt van mellettem.

Pár oldalt olvastam belőle a boltban,a hátoldalt,és az előszót.Nem tudom,hogy Magyarországon,Angliában,szóval hogy hol játszódik,ám elsőnek Edward Perry lakásán találkoztak,ahogy a könyvesboltban belelapoztam,egyszer a lakásától 3 utcával arrébb találkoztak.Valószínűsíthető,hogy egy városban íródott a könyv,a nevét nem tudnám megmondani.Egyáltalán nem biztos,hogy Magyarországon játszódik.Több oka is lehet,hogy A. J. Christian-t miért Christiannak szólították,még akkor is,ha enm ez volt a keresztneve.Szimbólumként jelenhet meg a név,ugyanis azt jelenti:"Krisztus követője".Ha a keresztneve,ha a a vezeték,ennek szombolikus értelme van.A történet nem ruhaként ráhúzott fikció,legalábbis szerintem.A. J. Christian neve van feltüntetve íróként,és nem ő írta,hanem Edward,akinek elmondta a nézeteit.De Edward mégis Christiant tüntette fel szerzőnek,joggal,hisz Edward csak kérdez.Nem Christian kérdez,ő adja a könyv lelkét,nélküle nem lenne könyv,a szerző neve tehát teljesen jogos.

2014. aug. 5. 19:31
 12/12 anonim válasza:
Ennyi derült tehát ki,abból,amennyit olvastam.Ha valaki többet tud,természetesen lehet neki van igaza.Akkor az információim természetesen elavulnak,ha hiteles lesz,amit más valaki mond.
2014. aug. 5. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!