Szerintetek nem ciki az ha 14 éves fiú vagyok és nagyon szeretem a Szent Johanna Gimit? Már mondták és nem foglalkoztam vele, de azért érdekel.
Ne híreszteld, de ha beszólnak miatta, fel se vedd!
A vitázóknak: olvastam, bejött, nem a kedvencem, de tetszik. Előtte sokkal komolyabb könyveket is olvastam (pl.: Victor Hugo - A nyomorultak), és nem hiszem, hogy jó ötlet egy ismeretlen "14 éves kislány" 200 elolvasott könyvével foglalkozni, mert nem tudhatjátok, ki milyen műfajú, témájú könyveket szokott kézbe venni. Attól, hogy valaki szereti A Szent Johanna Gimit, nem kell elítélni!
Gondolom, nem kifejezetten lányoktól vársz megoldást kérdező, de azért mégis írok.
Egy kérdés van csak, tedd fel magadnak:
Tetszik NEKED ez a könyv?
Ééés,a vitázóknak pedig:
Most komolyan. Az, akinek nem tetszett, minek írja ezt ki ide?? SENKIT nem érdekel. Csak azért, mert nem jött be, még nem kéne leszólni. És amúgy meg, nem minden könyv tökéletes, meg a világirodalom fontos műve. de attól még van és nem kell rögtön szidni, meg ilyesmi. pfff.
Őszintén csomó kommentelővel egyet értek Az ifjusági regényeknek az a lényege hogy szórakoztasson ha te már nem szereted az ilyen könyveket akkor ne ezt a könyvet olvassd minket meg haggy békén. Fiúk körében tényleg ne híreszteld de a lányok körében hát ha tetszik egy lány akkor tudd meg hogy szereti -e ha szereti előnyöd van mert tudsz miről beszélni vele ha nem akkor ne mond el neki habár előb utób biztos kiderül ha csak ezért haragszik rád vagy ilyesmi akkor a csaj nem komplett . Mert csak ezért senki nem fog megutálni vagy ha mégis akkor nem volt igazi barátod illetve barátnőd . Bátran olvasd ha tetszik!
Ti pedig akik lehurrogták a SZJG-t szégyeljétek magatokat mert nem hinném hogy ti jobbat tudtok írni vagy ha mégis kíváncsian várjuk.A mondás így szól: ízlések és pofonok. Mindenki szépen nyugodjon meg mi még megbeszéljük ezt a kérdést akinek nem tetszik a SZJG az mennyen valami olyat olvasni ami nem "szenny". (A kérdező szerintem őszinte választ kér de nem az a legjobb tanács hogy olvasd azt ami másoknak tetszik és ne alkoss véleményt amúgy meg idmerek fiúkat akik olvassák a SZJG-t )
Kérdező ha tetszik a könyv jó olvasást kívánok mert kár volna azért nem olvasni mert nem mindenki szerint jó.
Szerelmem! Vegyél el!
De most komolyan,szabad vagyok xdxdxd
senki nem kérdezte h vmi huszonéves idióta szereti-e. Le vagytok ti sz..senkit sem érdekeltek. Nem is nektek íródott. Szépirodalmi könyvekről meg ne beszéljünk mer olvastam 1-2 olyan rosszat h sajnálom a fát,amit kivágtak h kinyomtathassák azt a hulladék könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!