Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek nem ciki az ha 14...

Szerintetek nem ciki az ha 14 éves fiú vagyok és nagyon szeretem a Szent Johanna Gimit? Már mondták és nem foglalkoztam vele, de azért érdekel.

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 19:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
70%

Ne híreszteld, de ha beszólnak miatta, fel se vedd!

A vitázóknak: olvastam, bejött, nem a kedvencem, de tetszik. Előtte sokkal komolyabb könyveket is olvastam (pl.: Victor Hugo - A nyomorultak), és nem hiszem, hogy jó ötlet egy ismeretlen "14 éves kislány" 200 elolvasott könyvével foglalkozni, mert nem tudhatjátok, ki milyen műfajú, témájú könyveket szokott kézbe venni. Attól, hogy valaki szereti A Szent Johanna Gimit, nem kell elítélni!

2013. márc. 3. 10:37
 12/27 anonim ***** válasza:
69%
7. Én is olvastam már egy párszáz könyvet, szépirodalmat, szakkönyveket, tiniregényt, minden, ami a kezem ügyébe akadt. És igen, a Szent Johanna Gimi nem magaslott ki közülük. De elolvastam mind a hét részt, és semmi gondom nem volt vele. Nem pocskondiázom. Elszórakoztatott, meg tetszett, hogy a korosztályomról szól, mert utoljára tiniregényt 8 évesen olvastam, akkor meg nem nagyon tudtam átélni. Nem lettem megszállott rajongó, sok jobbat olvastam már, de miért ne tetszhetne? És akkor most én is hazudtam? Vagy ha tetszett ez a könyv, akkor már nem vagyok olvasott?
2013. márc. 3. 18:06
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
5. válaszoló: A Ciceró könyvstúdió főszerkesztője talált benne szépirodalmi értéket. Bocsi az offért. Amúgy, szerintem nem ciki, mindenki azt olvas, amit szeretne. ;)
2013. márc. 4. 07:02
 14/27 bogcsika22 ***** válasza:
55%
Dehogy ciki!
2013. márc. 4. 12:34
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem kifejezetten lányoktól vársz megoldást kérdező, de azért mégis írok.

Egy kérdés van csak, tedd fel magadnak:

Tetszik NEKED ez a könyv?

Ééés,a vitázóknak pedig:

Most komolyan. Az, akinek nem tetszett, minek írja ezt ki ide?? SENKIT nem érdekel. Csak azért, mert nem jött be, még nem kéne leszólni. És amúgy meg, nem minden könyv tökéletes, meg a világirodalom fontos műve. de attól még van és nem kell rögtön szidni, meg ilyesmi. pfff.

2013. márc. 4. 21:04
 16/27 anonim ***** válasza:
Hátt, ja húzós kérdés... Ha szereted nyugodtan olvasd! De egy figyelmeztetés: Ne kürtöld szét! Ez azért a lányoknak nem jön be ha ezzel akarsz bevágódni náluk. Ne mondd el és akkor nem ciki... És ha már mindenki akkor én is beleszólok a vitába: Valaki így gondolja, valaki úgy, mindenkinek más a vélemény. Ennyit erről. Ami pedig a kérdést illeti: Ha szereted olvasd! Senki nem szabja meg, hogy mit csinálj!
2013. márc. 6. 16:43
 17/27 anonim ***** válasza:
ez nem szenny. ez egy konyv. nem kell ocsmarolni, nem mindenkinek tetszik ez. nekem igen. ha nem, akk inkabb kimelj meg minket, hidd el nem vagyunk kivancsiak ra!!!
2013. márc. 6. 18:24
 18/27 cirmitanyagarfild ***** válasza:
73%

Őszintén csomó kommentelővel egyet értek Az ifjusági regényeknek az a lényege hogy szórakoztasson ha te már nem szereted az ilyen könyveket akkor ne ezt a könyvet olvassd minket meg haggy békén. Fiúk körében tényleg ne híreszteld de a lányok körében hát ha tetszik egy lány akkor tudd meg hogy szereti -e ha szereti előnyöd van mert tudsz miről beszélni vele ha nem akkor ne mond el neki habár előb utób biztos kiderül ha csak ezért haragszik rád vagy ilyesmi akkor a csaj nem komplett . Mert csak ezért senki nem fog megutálni vagy ha mégis akkor nem volt igazi barátod illetve barátnőd . Bátran olvasd ha tetszik!

Ti pedig akik lehurrogták a SZJG-t szégyeljétek magatokat mert nem hinném hogy ti jobbat tudtok írni vagy ha mégis kíváncsian várjuk.A mondás így szól: ízlések és pofonok. Mindenki szépen nyugodjon meg mi még megbeszéljük ezt a kérdést akinek nem tetszik a SZJG az mennyen valami olyat olvasni ami nem "szenny". (A kérdező szerintem őszinte választ kér de nem az a legjobb tanács hogy olvasd azt ami másoknak tetszik és ne alkoss véleményt amúgy meg idmerek fiúkat akik olvassák a SZJG-t )

Kérdező ha tetszik a könyv jó olvasást kívánok mert kár volna azért nem olvasni mert nem mindenki szerint jó.

2013. márc. 6. 19:55
 19/27 anonim ***** válasza:
68%

Szerelmem! Vegyél el!

De most komolyan,szabad vagyok xdxdxd

senki nem kérdezte h vmi huszonéves idióta szereti-e. Le vagytok ti sz..senkit sem érdekeltek. Nem is nektek íródott. Szépirodalmi könyvekről meg ne beszéljünk mer olvastam 1-2 olyan rosszat h sajnálom a fát,amit kivágtak h kinyomtathassák azt a hulladék könyvet.

2013. márc. 12. 19:28
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is ciki. De egy csomó fiú még dicsekszik is azzal hogy olvassák, kedvenc könyv és még sok ilyennel. Pl. arról a fiúról akinél meglátom a SZJG 3 (ami rózsaszín) nem az jut eszembe hogy jól néz ki meg ilyenek. Már külsejük is utal rá hogy lányosak. mindegyiken szíves lakat színük képek. ha olvasod akkor se dicsekedj vele+ nem tudom volt e már felvételid de akkor is ekkora gyerek(felvételi,gimi,irodalom) ne ilyen könyveket olvasson. ránézhetnél néha a szépirodalmi művek oldalára is. de ez csak tanács. TE döntöd el hogy foglalkozol-e velünk vagy sem.( Amúgy én imádom a SZJG-t, de ebből tudom is hogy nem fiús könyv)
2013. márc. 19. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!