Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit tegyek, ha csak 1 hét...

Mit tegyek, ha csak 1 hét múlva fogom megkapni a Szent Johanna gimi 7. részét és nem bírom ki addig?

Figyelt kérdés
Már aludni is alig bírok,mert túlságosan is izgulok, hogy mi történik… :(

2013. febr. 26. 17:55
1 2
 1/17 Balázs10003 válasza:

Szia!

Nem tudom hány éves vagy de ha van zsebpénzed akkor a suliból hazafele menet vedd meg vagy [link]

erre menj rá és ott le tudod tölteni! Olvasd el az egész oldal tartalmát fontos! :)

2013. febr. 26. 18:20
 2/17 anonim ***** válasza:
Privátban.
2013. febr. 26. 18:41
 3/17 anonim ***** válasza:
töltsd le
2013. febr. 26. 18:47
 4/17 anonim ***** válasza:
13%

Jó hogy nem belehaltok az izgalomba, hogy na vajon mi történik egy sz.ros gagyi lányregénysorozat következő részében!!!

Szánalmas...

Addig szépen koncentrálj a házifeladatodra meg az otthoni házimunkára, és csak eltelik majd az az egy hét!!!

2013. febr. 26. 19:11
 5/17 anonim ***** válasza:
10%
Tedd magad hasznossá, ahelyett, hogy egy ilyen igénytelen szennyet vársz.
2013. febr. 26. 21:34
 6/17 anonim ***** válasza:
4%

Takarítsd ki a szobádat.

(ha kész, mehetsz kocsit mosni, kutyát fürdetni, és kimeszelni a pincét)

2013. febr. 27. 11:21
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon gonoszak vagytok!Szerintem is egy nGYON JÓ REGÉNY.Mondom ezt én aki 27 vagyok. Párom is nagy rajongó,ő azt javSOLTA H ADDIG OLvassm az elejét a könyvnek ujra.Vagy hallgasd a könyvben lévő zenéket youtubén... Egyébként nagyon jó a könyv... Vagy olvasgass belőle idézeteket. [link]
2013. febr. 27. 13:03
 8/17 anonim válasza:
100%
Valakinek tetszik, valakinek nem. Én pl szzeretem. Nem kéne iyleneket írkálni, hogy milyen szánalmas az, aki ezt olvassa, mert az szánalmas aki ilyeneket ír. Tartsa meg mindenki magának a sértő megnyilvánulásait! Egyébként én is várom és azt ajánlom, hogy amellett hogy jobban odafigyelek arra, hogy kész legyen a házim, rendben legyen, és tiszta legyen a szobám, és hogy segítsek a szüleimnek, ezek mellett esténként újból kezdem a sorozatot. Egyszóval precízen csináld meg azt amit eddig nem majd pedig jöhet az emlékek felelevenítése. :)
2013. febr. 27. 18:20
 9/17 anonim ***** válasza:
25%
Félreértettél. Nem azt írtam, hogy az szánalmas, aki ezt olvassa, hanem ez a viselkedés, hogy "nem bírom ki addig" meg "aludni is alig bírok, mert túlságosan izgulok". Ezernyi fontos dolog van az életben, az emberi kapcsolatokban. A könyv egy szórakozás, amitől az ember jól érzi magát, és ha valaki olvas, az csak jó, legyen az bármilyen klasszikus vagy a SzJG. De ez, hogy valaki ennyire egy rajongott könyvtől függjön... Szóval én nem nézem le és ítélkezem afelett, aki ezt olvassa, csakhogy bármennyire is rajongók vagytok, ez csak egy könyv, nem több, és ti nem ebben a könyvben éltek, hanem a mi világunkban.
2013. febr. 27. 19:01
 10/17 Bianka<33 ***** válasza:
89%
én pl. azzal ütöm el az időt hogy újraolvasom és közben kiirtam minden dátumot hogy mi történik aznap és kiirom a zenéket amiket Reni hallgat meg a könyveket amiket olvas és a filmeket amiket néz
2013. febr. 27. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!