Mit tegyek, ha csak 1 hét múlva fogom megkapni a Szent Johanna gimi 7. részét és nem bírom ki addig?
Figyelt kérdés
Már aludni is alig bírok,mert túlságosan is izgulok, hogy mi történik… :(2013. febr. 26. 17:55
11/17 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam. Hát én azzal ütöttem el az időt, hogy amiket Reni olvasott azoknak átnéztem a tartalmát, és megvettem amlyiket jónak találtam,meg bele-bele olvasgattam.Ezenkívül érdemes meghallgatni a zenéket amiket említenek a könyvben. Nekem például nagyon tetszettek. És ami a legfontosabb: Olvasd újra az 1.-6. fejezetig, így jobban felkészülsz rá, és így olyan érzés lesz, mintha egy egész nagy könyv lenne az egész. És még valami: Ne nézz meg semmilyen kérdést ami ezzel kapcsolatos, ne olvass el róla semmi, én is így tettem, de megbántam, mert nem volt olyan izgii... (De mondjuk így is akadt egy-kést meglepi).
12/17 Bianka<33 válasza:
Igen és is beleestem ebbe a hibába habár a karácsonyfás jelenetem nagyon meglepődtem meg a szalagtűzésem amikor Zsoltit szólítják.
13/17 Bianka<33 válasza:
ja és ne olvasd nyilvánosan mert amikor a könyvtárban ezt olvastam elkeztem röhögni mint egy nem normális. Én előre szóltam ...
14/17 bogcsika22 válasza:
olvasd vegig az elozo reszeket es amugy a hetedik nagyon jo!!!!!!!!!!:)
16/17 anonim válasza:
Mondjuk olvass valami más könyvet? Mert bevallom, a SzJG tényleg jó könyv, de azért vannak más jó könyvek is. Rengeteg ifjúsági regény van még ezen kívül a polcokon. Ha pedig otthon nem lenne, vagy nem szeretnél venni, irány a könyvtár. Ígérem, nem bánod meg. Ha pedig ott se találnál megfelelő olvasmányt, kérdezd meg a könyvtárost. Ő biztos tud segíteni.
17/17 könyvmoly18 válasza:
Olvasd a többi SzJG-t!
a vitatkozók meg nem értem, hogy egyáltalán miért kattintanak rá egy Szent Johanna Gimis kérdésre, ha utálják?
Csak azért, hogy ilyen dolgokat mondjanak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!