Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvek, amelyek bővítették a...

Könyvek, amelyek bővítették a világról alkotott képed?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 08:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Nálam például Irwin Shaw, Norman Mailer háborús művei adták a 2.-világháborúról a legtöbbet.
2013. márc. 2. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
45%

Stieg Larsson: A millenium trilógia - rádöbbentett, mennyi korrupció van/lehet napjainkban

Paolo Coelho könyvei

J. D. Salinger: A zabhegyező

2013. márc. 2. 10:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Carl Sagan, Richard Dawkins, David Attenborough és Németh Géza összes könyve. (Meg sok más is, de ők a leginkább.)
2013. márc. 2. 18:41
 4/6 anonim ***** válasza:
William Wharton,William Golding,Gabriel García Márquez...
2013. márc. 3. 14:24
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es vagyok és jut eszembe könyveket kérdeztél, nem írókat:) Az említett Uraknak minden művét szeretem, de ha muszáj választani, pláne a kérdésed szempontjából, akkor Whartontól az "Éjfélre kitisztul", Goldingtól természetesen "A legyek Ura", viszont Marqueztől ha megfeszülök sem tudok kiemelni egyet sem, olyannyira egyformán fontosak számomra mind. Még biztos van számtalan más író is és nyilván minden életkorban változott, hogy mi az ami a leginkább mély benyomást gyakorolta rám. Arra emlékszem, hogy tinédzserként Remarque-ért voltam oda,kicsit később pedig Dosztojevszkij-ért. Mondjuk Ő örök klasszikus nekem, a Félkegyelműt szinte évente újraolvasom...
2013. márc. 3. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

A Szent Johanna Gimi

Sokan támadják, de szerintem nagyon jó!

14/L

2013. márc. 3. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!