Egy 12 éves lánynak milyen könyveket ajánlatok?
Figyelt kérdés
a szent johanna gimit olvastam, és vanami vicces, izgalmas könyvet....2013. febr. 28. 16:46
1/29 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a Neveletlen hercegnő naplója sorozatot, de a kedvencem az Éhezők Viadala
2/29 anonim válasza:
Twilight sorozatot. Én is 12 vagy és nagyon jó könyv szerintem.
3/29 anonim válasza:
[link] én ezt tudnám neked ajánlani.
4/29 anonim válasza:
[link] meg ezt is. utolsó voltam :)
5/29 anonim válasza:
Hát nekem tetszett Meg Cabot-tól a Mediátor és úgy szintén tőle a Hívószám 1-800
6/29 Kata 2000 válasza:
Meg Cabottl Jinx, a balszerencse átka, akkor Egy igazi amerikai lány, Heather Wells rejtélyes esetei: Atlagméret nem akadály/Ey kis túlsúly em a világvége/Töltöttgalamb
7/29 anonim válasza:
Laura sorozat. Az első rész az Aventerra titka, és utána van a többi rész. Hosszú, de imádom!! Nagyon jó könyv, ilyen misztikus.
8/29 anonim válasza:
Harry Potter Twilight Neveletlen Hercegno (en csak a Harry Pottert olvastam de szerintem a tobbi is jo )
9/29 anonim válasza:
Neveletlen hercegnő, Szent Johanna gimi. Mindkettő sorozat, nagyon jók.
A neveletlen hercegnő arról szól, hogy egy átlagos amerikai tinilány megtudja, hogy az apja herceg, és neki kell trónra lépnie.
A Szent Johanna gimi egy átlagos MAGYAR tinilány naplója, nagyon jó. Ajánlom őket sok szeretettel!
10/29 Dominika13 válasza:
En 13 eves vagyok,de a Szent Johanna Gimi nekem nagyon bejott,szeretem:) megragado konyv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!