Milyen könyveket ajánlatok egy 12 éves lánynak?
Figyelt kérdés
Igazából én volnék az,de gondolom sejtettétek. Olvastam már a Szent Johanna Gimit, tehát azt ne írjátok bele. Mindenféle könyvet szívesen elolvasok, csak a horrort nem bírom. Nem nem szeretem, mert szeretném, csak túl félős vagyok. :D2012. nov. 21. 18:23
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és, előre is köszi a válaszokat. :)
2012. nov. 21. 18:26
2/13 anonim válasza:
A pöttyös könyvek tetszenének neked. :)
4/13 A kérdező kommentje:
Köszi, mindenkit felpontozok. :)
2012. nov. 21. 18:45
6/13 Vida válasza:
Rick Riordan:Percy Jackson és az olimposziak sorozat nagyon jó :))
7/13 anonim válasza:
Tökéletes kémia
Kiss in time (Csók pont jókor)
Gyémántfiú
Borostyánkönny
Fényemberek
Fallen
Torment
Csitt-Csitt
Crescendo
Slience
Forgive my Fins- Hableányok kíméljenek
A világ a te szemeddel
Az eperszedő
Árnyékvilág
Altatódal
Az őrzők
A keresők
A döntés
Szentpétervár ékköve
8/13 A kérdező kommentje:
3-as, 12 éves vagyok. Én úgy gondolom, hogy ez nem nekem való könyv. (Meg maga téma nem érdekel.)
2012. nov. 23. 17:11
9/13 anonim válasza:
Neveletlen hercegnő, az a legjobb, persze a Szent Johanna gimi után. :)
10/13 anonim válasza:
Iron king,Iron daughter,Lélektársak-Sky,Lélektársak-Phoenix,Harry Potter(összes),Alkonyat(összes),Az útvesztő(nem SzJG!!),Dalok Paulának,Egy álomőrző legendája,Jane Austin-Értelem és érzelem,Fábián Janka könyvei,A szerencse fiai,Homok a szélben,A szerelem bolondjai,Egy Zizi naplója,Ropi naplója....stb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!