Ha egy blogregényt szeretnék írni, amiből semmiféle anyagi hasznom nem származik, akkor milyen mértékben hasonlíthat más művekhez? ( bővebben lent )
Szóval az a helyzet, hogy szeretnék egy online regényt írni, ami egy sorozathoz hasonlítana, minden fejezet egy külön epizódként kerülne fel a világhálóra.
A regény egy tinédzser srác mindennapjait mutatná be, aki amellett, hogy iskolába jár és délután a haverjaival cigizik és baseballozik, természetfeletti lényekre vadászik. Idáig egy teljesen megszokott témának tűnik. A baj csak az, hogy egy-két dolog nagyban hasonlítana az új Devil May Cry játék világára: az én történetemben is létezne egy külön világ a démonoknak, ahova elragadhatnak embereket, valamint nálam is létezne egy szervezet, ami az interneten akarja figyelmeztetni az embereket, hogy vegyék fel a harcot a démonok ellen.
A kérdésem az lenne, hogy olvasnátok-e egy olyan regényt, ami nagyban hasonlít más alkotók világához?
Nem tudom, hogy pontosan mikor tudok olyan anyagot mutatni, ami már olvasásra alkalmas. Szerintem Júniusig semmiképp sem lesz sok időm az írásra.
A főhős neve még nincs meg, nehéz dolgom van vele. Az már biztos, hogy a démonok, és néhány közeli ismerőse Mammonnak szólítja. Ha civil név kell, mostanában a Tyson, Tyler, Aaron és a Blake nevek járnak a fejemben, de sok ismerősöm szerint ezek közül egyik sem illik a karakter koncepciójához.
Maj' meglássuk! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!