Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ha egy blogregényt szeretnék...

Ha egy blogregényt szeretnék írni, amiből semmiféle anyagi hasznom nem származik, akkor milyen mértékben hasonlíthat más művekhez? ( bővebben lent )

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy szeretnék egy online regényt írni, ami egy sorozathoz hasonlítana, minden fejezet egy külön epizódként kerülne fel a világhálóra.

A regény egy tinédzser srác mindennapjait mutatná be, aki amellett, hogy iskolába jár és délután a haverjaival cigizik és baseballozik, természetfeletti lényekre vadászik. Idáig egy teljesen megszokott témának tűnik. A baj csak az, hogy egy-két dolog nagyban hasonlítana az új Devil May Cry játék világára: az én történetemben is létezne egy külön világ a démonoknak, ahova elragadhatnak embereket, valamint nálam is létezne egy szervezet, ami az interneten akarja figyelmeztetni az embereket, hogy vegyék fel a harcot a démonok ellen.

A kérdésem az lenne, hogy olvasnátok-e egy olyan regényt, ami nagyban hasonlít más alkotók világához?

2013. febr. 26. 22:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy pontosan mikor tudok olyan anyagot mutatni, ami már olvasásra alkalmas. Szerintem Júniusig semmiképp sem lesz sok időm az írásra.

A főhős neve még nincs meg, nehéz dolgom van vele. Az már biztos, hogy a démonok, és néhány közeli ismerőse Mammonnak szólítja. Ha civil név kell, mostanában a Tyson, Tyler, Aaron és a Blake nevek járnak a fejemben, de sok ismerősöm szerint ezek közül egyik sem illik a karakter koncepciójához.

Maj' meglássuk! :P

2013. ápr. 6. 01:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Tyler az szerintem jól csengik xD :3
2013. ápr. 6. 10:35
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen :) Az még azért jó, mert mindenképpen egy olyan nevet akartam, amit ha lerövidítünk, akkor is jól hangzik. " Ty"
2013. ápr. 6. 11:44
 14/14 anonim ***** válasza:
sok sikert a további íráshoz, már nagy kívéáncsi vagyok a történetre
2013. ápr. 6. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!