Felnôttként hogy tudok gyermek könyvtárból
kölcsönözni?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok a városi könyvtár online könyvkatalógusa szerint vannak könyvek amik a gyermek könyvtárban vannak de én nagyon elszeretném olvasni ôket.
Pl : Csodák kora : Karen Thompson Walker
A lány, aki tud repülni :Victoria Forester
Julie Kagawa: The Iron King - Vaskirály
2013. febr. 25. 22:28
1/8 anonim válasza:
menj térden csúszva egy nagy kabát alatt és köszönj csókolommal.
2013. febr. 25. 22:31
2/8 anonim válasza:
Bemész a gyerekkönyvtárba, leveszed a polcról, majd odamész a pulthoz és odaadod, hogy ezt szeretném kikölcsönözni.
Szerinted ki vannak tiltva a gyerekrészlegről a 14 év felettiek?
2013. febr. 25. 22:45
3/8 anonim válasza:
22 évesen rendszeresen bejárok a gyerekkönyvtárba. Nem rémlik, hogy szóltak volna érte.
2013. febr. 26. 00:40
4/8 anonim válasza:
Tényleg, simán bemész. Nem tudom, milyen könyvtárba jársz, de nálunk többféle olvasójegy van.
-gyerek olvasójegy
-diák
-felnőtt
De a felnőttel, diákkal, akárhonnét tudsz kölcsönözni a könyvtárból (de pl. multimédiás dolgokat, dvd-t, cd-t, nem biztos), és nálunk még netezni is lehet az olvasójegyekkel (csak ugye ott van óradíj).
2013. febr. 26. 01:11
5/8 anonim válasza:
Szerintem semmi akadálya, hogy a gyermekkönyvtárból kölcsönöz, mert a gyermeklelkű felnőttek kizárásával tiltott diszkrimináció valósulna meg.
2013. febr. 26. 10:01
6/8 anonim válasza:
Bemész és kikölcsönzöd, semmi nem tiltja.
2013. febr. 26. 10:55
7/8 Márciuska válasza:
Én bármikor simán tudtam kölcsönözni a gyerekkönyvtárból. Sose szóltak. Csak a gyerekekeket hajtják át a felnőttből a gyerekkönyvtárba, de felnőttek bármikor bemehetnek a gyerekkönyvtárba és kölcsönözhetnek.
2013. febr. 26. 12:32
8/8 anonim válasza:
Szia igen lehet onann is. Pl. én 12\L szoktam a felnőtt részlegről kölcsönözni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!