Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyek a legjobb könyvek,...

Melyek a legjobb könyvek, amiket könyvtárból vettél ki?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 11:49
 1/7 anonim válasza:
Írhatok párat, csak korosztályt írj.
2012. júl. 12. 13:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Szinte mindent, amit olvastam könyvtárból vettem ki. :D
2012. júl. 12. 13:35
 3/7 A kérdező kommentje:
(19/l vagyok,szeretem a krimit,thrillert)de nem sűrűn vettem ki könyvtári könyveket a kötelező olvasmányokon kívül...most szeretnék párat elolvasni,de még nem tudom melyiket lenne érdemes
2012. júl. 12. 14:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Bármit, ami megtalálható ott. :) Majdnem mindent könyvtárból veszek ki (megvenni nincs pénz), rengeteg kiváló mű van. Nézd végig az itteni ajánlókat, használd a keresőt, fogsz te is kapni pár remek ajánlatot. Mert én mondhatom, hogy ha krimi, akkor mondjuk Foucault-inga (Umberto Eco), de nem vagyok biztos benne, hogy kedvelnéd. Ellenben én könyvtárból vettem ki és imádtam. Bár nem állítom, hogy ez lenne a legjobb, amit valaha olvastam, de igen előkelő helyet foglal el.
2012. júl. 12. 22:27
 5/7 B25 ***** válasza:

Maggie Stiefvater: Borzongás

Delphine De Vigan: No és én

Ezek szerintem nagyon jók!!!

2012. júl. 13. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát mivel mostanság inkább megpróbálom megvásárolni őket, ezért a legjobb könyvek, amiker kivettem, inkább fiatalabb korosztálynak valók. 17/L

- Meg Cabot - Neveletlen hercegnő naplója - rengeteg része van

- Jacqueline Wilson könyvei, pl. Kettős játszma

Egy újabb Theodor Fontane-tól az Effi Briest, nekem ez is nagyon tetszett.

2012. júl. 20. 22:46
 7/7 anonim válasza:
C.S. Lewis : Narnia Krónikái.Én nagyon szeretem.
2012. júl. 21. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!