Tudnátok ajánlani jó könyveket?
Tudom, sok ilyen kérdés van a gyakorin, miért nem nézem meg azokat. Egy részt, mert én is szoktam rájuk válaszolni, más részt, mert nem az én érdeklődési köröm. Bocs, ha eddig nyers voltam, nem vagyok az. :) Eddig rengeteg könyvet olvastam (összesen 139 és igen, megszámoltam XD), de nagyon szeretek olvasni, ezért tippeket kérnék.
Kivégeztem:
- Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi (imádom, nevezz őrültnek :D)
- Darren Shan: Vámpír könyvek, Démonvilág, Kojaszan
- Meg Cabot: A mediátor, A neveletlen hercegnő naplója, Tinibálvány, Egy igazi amerikai lány, Locsifecsi királynő, Hívószám 1-800
- Anne-Marie Pol: Táncolj!
- Michel Amelin, Giova Selly, Marie-Shopie Vermont, Micheline Jeanjean: Te + Én = <3
- Békés Pál: Félőlény, Jókai Mór: A kőszívű ember fiai, Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk, Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön, Mikszáth Kálmán: A gavallérok, Gárdonyi Géza: Egri csillagok, Fekete István: Csí (kötelezők)
- Böszörményi Gyula: Lúzer rádió, Budapest!
- Claire Robertson: Egy fülig szerelmes tinilány levelei
- Hortense Ullrich: A boszorkányok nem csókolózhatnak!
- Thomas Brezina: Fiúk kizárva!; Hét tappancs gazdája, Penny;
- Stephie Davies: Első csók 2. Szerelem több szólamra
- Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek 1, 2
- Jacqueline Wilsontól mindent
- Fabrice Colin: London vámpírjai
- David Walliams: Gengszter nagyi
- Elisabetta Gnone: Fairy Oak sorozat
- Franziska Gehm: Lili, a vadóc
- Marie Desplechin: Totál titkos naplóm
- Mathilde Bonetti: Love Factor
- Sarah Dessen: Altatódal
- Rob Reger - Jessica Gurner: Emily, a különc - Elveszett emlékek
- R. L. Stine: Libabőr
Na, tömören ennyi. XD Amúgy olvasok mindent, amit csak lehet: romantikus (de nem nagyon), sci fi, krimi, fantasy, kaland, dráma... Szóval ha nem riadtatok meg a hosszú listától, akkor ajánlanátok valamit nekem? 13,5/L

Én is olvastam azokat, amiket előttem ajánlottak (vagy a nagy részét) én is csak ajánlani tudom őket!
Ha tetszett Cassandra Clare-től a Pokoli szerekezetek, akkor olvasd el a
- Csontvárost
- Hamuvárost
- Üvegvárost
- Bukott angyalok városát
Mind a négyet ő írta, hasonló stílusú, nekem főleg a vége felé nagyon bejött.
Ha szereted a fantasztikus-romantikus sztorikat akkor ajánlom még:
- Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt! ; Crescendo ; Silence (ez három könyv, egy sorozatban, én imádom)
- Kerstin Gier: Rubinvörös; Zafírkék; Smaragdzöld (trilógia, a Szent Johanna Gimi mögött egy fél hellyel a kedvencem)

Nicholas Sparks: A leghosszabb út
Jodi Picoult: A nővérem húga (nagyon megható)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!