Van ilyen könyv? 16L
én amikor fiatal 16 éves lányka voltam,és lakótelepen laktam,kaptam egy könyvet ami az egyik kedvencem lett.
Szilvási Lajos: Egymás szemében.
A könyv 2 fiatal napló bejegyzéseiről szól.Tamara és Attila akik fiatalok,szerelmesek,és az ő saját elbeszéléseit olvasod..A lány még szűz aki nagyon szerelmes lesz Attilába,de a suliban mindenki azt hiszi,hogy váltogatja a pasikat mert helyes lány..A fiú i szerelmes lesz belé,de vannak történetek ami miatt néha úgy érzi valami nem stimmel...Amit leírtam az csak egy kis rész a könyvből,de akár még most is magára ismerhetne valaki..Nagyon jó könyv...Érdemes elolvasni..
UI:Azért jegyeztem meg az elején,hogy lakótelepen laktam,mert a történet szereplői is lakótelepei fiatalok...
Majd ujra lesz nyár...
Daisyt New Yorkból Angliába küldik, hogy számára addig ismeretlen unokatestvéreivel töltse a nyarat. Három fiú és egy lány várja : Osbert, Isaac, Edmond, és Piper. A messziről jött vendég még sosem találkozott hasonló alakokal. Edmund különösen fura egy figura és Daisy számára sorsfordítóvá teszi ezt a nyarat. Közben a világban is minden felborul... Vagyis a háború alatt játszódó szerelmesregény nekem nagyon teteszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!