Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van ilyen könyv? 16L

Van ilyen könyv? 16L

Figyelt kérdés
ajánlanátok nekem szerelmes könyvet...ami pont nekem való..:D..
2009. szept. 9. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
olastad az alkonyatot ?és atöbbi részét ? a netről is letölthetőek! a másik pedig amit ajánlok az megg rofosstól a "Majd ujra lesz nyár..." pont neked való :)
2009. szept. 9. 15:21
 2/13 anonim ***** válasza:
92%

én amikor fiatal 16 éves lányka voltam,és lakótelepen laktam,kaptam egy könyvet ami az egyik kedvencem lett.

Szilvási Lajos: Egymás szemében.

A könyv 2 fiatal napló bejegyzéseiről szól.Tamara és Attila akik fiatalok,szerelmesek,és az ő saját elbeszéléseit olvasod..A lány még szűz aki nagyon szerelmes lesz Attilába,de a suliban mindenki azt hiszi,hogy váltogatja a pasikat mert helyes lány..A fiú i szerelmes lesz belé,de vannak történetek ami miatt néha úgy érzi valami nem stimmel...Amit leírtam az csak egy kis rész a könyvből,de akár még most is magára ismerhetne valaki..Nagyon jó könyv...Érdemes elolvasni..

UI:Azért jegyeztem meg az elején,hogy lakótelepen laktam,mert a történet szereplői is lakótelepei fiatalok...

2009. szept. 9. 15:22
 3/13 A kérdező kommentje:
köszi szépen mind a kettőtöknek...igen olvastam az alkonyatot és nagyon tetszett..
2009. szept. 9. 15:24
 4/13 A kérdező kommentje:
az első válaszolóhoz: leírnád az íróját a könyvnek?..
2009. szept. 9. 15:25
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
a "majd ujra lesz nyár..." írója Meg Rosoff
2009. szept. 9. 15:28
 6/13 A kérdező kommentje:
bocsi most már látom csak rosszul olvastam el...:S
2009. szept. 9. 15:28
 7/13 A kérdező kommentje:
legyetek szivessek leirni a könyv rövid tartalmát is ha nem lenne gond..
2009. szept. 9. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Majd ujra lesz nyár...

Daisyt New Yorkból Angliába küldik, hogy számára addig ismeretlen unokatestvéreivel töltse a nyarat. Három fiú és egy lány várja : Osbert, Isaac, Edmond, és Piper. A messziről jött vendég még sosem találkozott hasonló alakokal. Edmund különösen fura egy figura és Daisy számára sorsfordítóvá teszi ezt a nyarat. Közben a világban is minden felborul... Vagyis a háború alatt játszódó szerelmesregény nekem nagyon teteszik.

2009. szept. 9. 15:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Adrian, Lara:A vámpír csókja
2009. szept. 9. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom angollal hogy állsz, de amit én ajánlok az sajna nem jött még ki magyarul, de szerintem ha pár éve tanulsz angolul akkor simán nekiállhatsz. A könyv címe: Let the right one in. Röviden arról szól hogy 2 gyerek (az egyik vámpír) találkozik egy stockholm melletti külvárosban. Mindketten kitaszítottak, a fiút az iskolában alázzák meg folyton a lány meg a saját mibenlétével nem tud megbékélni. Vért is úgy hozat magának egy pedofil férfival aki csak "bizonyos dolgok" miatt marad vele. "A szerelem" nem testi jellegű, inkább olyan mint ami gyerekek között szokott szövődni, feltétel nélküli és megmagyarázhatatlan. A könyv egyébként eszméletlenül sötét hangulatú, helyenként igencsak naturális jelenetek vannak benne, de gyönyörü :D ajánlom mindenkinek aki belefáradt már a twilight stílusú igénytelen szenny "romantikus" történetekbe
2009. szept. 10. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!