Tudnátok ajánlani jó könyvet?
Figyelt kérdés
Mostanában szinte minden általam ismert jó könyvet kiolvastam (heti 2 könyvet olvasok, falom őket), tudnátok ajánlani olyat, ami esetleg kevésbé ismert, de nagyon jónak tartjátok? Főleg sci-fit olvasok, de szeretem a romantikus regényeket is. Légyszi ne írjátok: Szent Johanna Gimit, Éhezők viadalát, A 50 árnyalat trilógiát, Trónok harcát, Csontvárost, Örökéjt. Ezeket már olvastam :) Ha valakinek szüksége valamelyikre csak írjon priviben és átküldöm. E-bookon olvasok, tudom küldeni epubban és pdfben is.2013. febr. 19. 20:30
1/3 anonim válasza:
Olvass horrort:D Stephen Kingek nagyon jok
De a Neveletlen hercegnő Meg Cabottól is jo
2/3 Mirk válasza:
A sci-fi csúcsai Stanislaw Lem művei. Bármit elolvashatsz tőlük, ha nem feltétlenül pörgős akcióra vágysz.
Tudok persze más jellegű műveket is. Ezek különösen tetszettek:
Arthur C. Clarke: Ráma sorozat
Joe Haldeman: Örök háború
Dan Simmons: Hyperion sorozat
Peter F. Hamilton: Földre hullt sárkány
Jon Scalzi: Vének háborúja sorozat
Szergej Lukjanyenko: Ugrás könyvek
Most vágtam bele egy Star Wars trilógiába (Darth Bane), eddig féltem, hogy gagyik lesznek a star wars könyvek, de eddig tetszik.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!