Szerintetek mennyire aktuálisak az ilyen tipusú könyvek (folyt)? Érdmes lenne ilyet írnom?
Figyelt kérdés
Szeretem a Fantasy könyveket és mivel már sok kisebb történetet írtam és sokan mondták hogy ngaoyn jók ezért úgy döntöttem hogy írnék egy Fantasy könyvet . A gond az hogy nem tudom mennyire lenne egyedi ha beletennék elfeket meg mindenféle különgleges fajt és az egész egy másik világban játszódna ? Úgy érzem a gyürük ura , eragon , harry potter , trónok harca már szinte minden bőrt lehúzott a műfajról . Persze megvannak a magam egyedi elemei a történethez amik nem lelhetőek fel semelyik könyvben ezek közül de mégis az alap körítést nehéz lenne nagyon nagyon egyedire formálni. Szerintetek érdemes belevágnom?2013. febr. 19. 18:43
1/4 anonim válasza:
Én nagyon szeretem a fantasyt,szóval ha tényleg jól írsz,és egyedit,akkor szerintem igen! :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha tényleg olyan jól írsz mint ahogyan mondták akkor lehet belőle egy jó könyv! Főleg ha saját dolgokat is teszel bele amiket még egyik könyvben sem lehet megtalálni.
3/4 Mirk válasza:
A fenti művek korántsem húztak le minden bőrt a műfajról. A fantasy pont azért fantasy mert csak az alkotói fantázia szab neki határt.
Természetesen, ha elfekről és sárkányokról írnál akkor bizony sablonos ötlettelen mű lenne. Alapvető hiba, ha valaki ezekkel azonosítja a fantasyt.
4/4 anonim válasza:
Fantasyvel Dunát lehet rekeszteni, és 100 fantasy könyvből 99 szemét, a maradék 1 meg Terry Pratchett.
Egy próbát megér, de ne várj csodát. Ha a minél magasabb eladott példányszámra törekszel, akkor akár lehetsz is sikeres, de ha valóban értékeset szeretnél alkotni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!