Mi a véleményetek, hogy Stephen King könyvei közül melyek azok, amelyek a szórakoztató irodalom kategóriából besorolhatók a szépirodalomba?
Esetleg a Halálsoron és A remény rabjai. Meg talán a Ragyogás? Annak a könyvnek egyes részein rettegtem, és majdnem félbe is hagytam ez miatt. A többi könyve is nagyon félelmetes (pl. a Borzalmak városának az a jelenete, amikor az író barátnője egyedül próbál eljutni a Marsten- házhoz), de itt a félelmet fokozza az magárahagyatottság, elszigeteletség érzésével. Sok olyan könyve van, amit legalább 3- 4 alaklommal olvastam el, de a Ragyogást nem mertem újraolvasni. Ahogy mondani szokták:"beleégett az agyamba" a hangulata. (Bocsánat, nem akartam fellengzősködni.)
Tényleg a félelemkeltés mestere, ezért ebből a szempontból nézve nekem irodalmilag is értékesek a könyvei.
nem tudnék választani. számomra minden könyve kincs. nem is adom kölcsön senkinek se!!!minden magyarul megjelent regénye-novelláskötete stb megvan.
sokan leszólják a munkáját, pedig szerintem csak irigyek rá, hogy annyian imádják a könyveit.
10 éve olvasok Kinget, és nagyon odavagyok érte. nálam a Cujo olvasása volt a megfertőződés időszaka és azóta sem gyógyultam ki...nem is akarok:)
a férjem kevésbé fanatikus de azért szerencsére ő is kedveli:), így nem vagyok egyedül. anyósom már inkább közelít az én rajongásomhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!