Stephen King vagy Dean R. Koontz könyvei durvábbak?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy King többet foglalkozik a részletekkel, míg Koontz lényegre törőbb. De melyikük naturálisabb, melyikük mutatja be "durvábban" a haláleseteket, gyilkosságokat, stb.?2013. febr. 15. 15:04
1/6 anonim válasza:
szerintem King részletesebben leírja a haláleseteket.
nekem van viszonyítási alapom mert elolvastama a SK:RAgyogást utána a Koontz: Lélekgyűjtőt és én azt vettem észre hogy Koontz inkább a kalandhoz tartozik(ebbe a könyvbe nem összesen 1 haláesetet mutatott be) összegezve: King durvábban írja le
3/6 anonim válasza:
Szerintem is King durvább, a Cujo volt az egyetlen könyv életemben, aminél majdnem elhánytam magam, olyan részletesen írta le, és én olyan jól elképzeltem.
4/6 A kérdező kommentje:
03-26 20:55
Akkor a horror nem neked való. :)
2013. jún. 3. 15:46
5/6 anonim válasza:
Kedves kérdező, egy időben odavoltam a horrorfilmekért. De ha könyvben olvasom a félelmetes részeket, jobban el tudom képzelni, sőt szinte úgy, mintha velem történne, így egy Stephen Kinges könyv is félelmetesebb lehet egy horrornál, ha ő azt akarja elérni, legalábbis nálam. Ha azt olvasom, hogy valaki épp hogyan vérzik el, jobban megvisel, mint a tévében, mert annyira beleélem magam, hogy az már szinte fáj. :D
6/6 anonim válasza:
Lehet, félreértettelek, horror alatt a filmre gondoltam. Ha a könyvre értetted, én nagyon szeretem, jöhet a krimi, horror is, minden, ami érdekes és izgalmas. Az meg, hogy ennyire bele tudom élni magam, egye fene, ez benne a legszebb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!