Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek hogy értette...

Lilcsike20 kérdése:

Szerintetek hogy értette Leiner Laura, hogy a 8. végén az érzékenyek sírni fognak?

Figyelt kérdés
Nem csak azét mert vége, hanem mert valami olyasmi történik. Szerintetek mi ?
2013. febr. 7. 14:51
1 2
 11/14 Bianka<33 ***** válasza:

Ahogy itt olvasom a kommenteket az jutott eszembe hogy mivan ha feláldozzák a szerelmüket a másik érdekében hogy Reni tudjon Párizsban tanulni meg hogy Cortez steward lehessen (és akkor logikus lenne a cím mint Örökké szeretik egymást)

vagy esetleg Cortez elutazik Renivel Párizsbva és ő ott lesz steward Reni pedig ott tanulhat mert mind a 2-en tudnak franciául és ebben nem lenne semmi akadály kivéve a szülőket

2013. febr. 28. 15:41
 12/14 anonim ***** válasza:

(SPOILER AZOK SZÁMÁRA AKIK NEM OLVASTÁK A 8-AT!!!)

Azért lett sírós,mert ennek vége. Nem a kapcsolatuknak. Hanem a giminek,az osztály szoros,és kitartó kapcsolatának. A végére mindenki megtörik,ha nem is sír,szomorú a végére mindenki,még Kinga is sír:(.

Szóval én az utolsó könyvet végig röhögtem illetve sírtam. Ahol nem röhögtem vagy mosolyogtam,ott sírtam. Konkrétan az utolsó napokat bömbölve tudtam csak olvasni.

De nem csak én reagáltam így. Akárhány emberrel beszéltem...mindenki kipréselt legalább egy könnycseppet.

VÉGE AZ SZJG-nek! :'( Brüühüüühüü

2013. ápr. 4. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Muhahaha!!!! Legalább van kalauz!
2013. júl. 16. 13:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Olyan gonik vagytok!!!!

Csomóan azt írták, hogy a végén szakítani fognak (amúgy nem :P) ami tök szar! Miért gondoltatok ilyeneket? Nekem valahogy meg se fordult a fejemben, hogy szakitanának.

2014. júl. 24. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!