Szent Johanna Gimi (mily meglepő téma) : Csak nekem unszimpatikus Cortez?
Valahogy amikor visszajelzéseket olvasok erről a könyvről, mindenki rajong Cortezért, nekem valahogyan mégse szimpatikus. Nagyképű, divatmajom, és Renivel sem éppen mindig a legkedvesebb... Azt meg, hogy viszonozza a főhősnő érzelmeit, kifejezetten nevetségesnek találtam.
Most akkor velem van a baj? Halljam, SzJG-fanok, mi jó van Cortezben azon kívül, hogy minden lány nagy plátói szerelmének könyvbeli verziója?
Nem igazán tudom elmondani, hogy mit szeretek benne :DD
Szerintem nem nagyképű és nem divatmajom, de amíg nem voltak együtt Renivel - mikor megsértődött rá - sokszor érhetetlenül volt bunkó, vagy nem hallgatta meg Renit..
De amúgy miután már együtt voltak (előtte is), többször is kiderült hogy mennyire szereti Renit, hogy mennyire félti stb . Valamint az is tetszett hogy nem olyan mint Ricsiék.
Cortez egyszer sem röhögött, mikor pl. a klarinétos lányt nevették ki, vagy Viki gúnyolódott. Persze van sok hibája, de szerintem nagyon szerethető személyiség . Ez egy könyv , nem a valóság, de attól függetlenül furcsa hogy viszonozza Reni érzelmeit. De ez a valóságban is megtörténhet-igaz, ritkán... ;)
Nem értem, nekem teljesen szimpatikus Cortez. Igaz, néha elég bunkón viselkedik, amikor meg sem hallgatja Renit, de a lényeg, hogy szereti ! <3
És légyszi válaszoljatok a kérdésemre. http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3977847-s.. Előe is köszönöm . :))
Kerdezo, hol tartasz a sorozatban?
Miutan Renivel osszejottek, utana mar latni lehetet, hogy nyiltan (es komolyan) szereti es felti Renit.
Iszonyu rendes, mindig azt nezi hogy Reninek mi a jo, es nem azt hogy maganak mi a jo.
En nagyon szeretem Cortezt. Egyik kedvenc szereplom:-)
Igazából én eleinte (a sorozat 1.-2. részében) még olyan "nagyképűnek" láttam, de aztán egyre jobban megszerettem, akaratom ellenére. Cortez viszonozza Reni érzelmeit és ez megtörténHET a valóságban is. Nos szerintem a valóságban is megfigyelhető, hogy a fiúk néha piszkálják a lányt aki tetszik nekik. Ééés, hogy mit is szeretek benne?!
Azt, hogy képes Renire ÓRÁKIG várni a könyvesboltban, pedig ő UTÁLJA.
Azt, hogy a legbénább filmeket is megnézi vele, pedig UTÁLJA.
Azt, hogy olyan rendes, és védi őt.
Én minden esetre egy ilyen fiút nem unszimpatikusnak, inkább helyesnek találnék és beleesnék. Kb. mint Reni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!