Milyen könyvet ajánlotok egy 13 éves lánynak?
-Nógrádi Gábor könyvek: Pete Pite, Az anyu én vagyok
-Jacqueline Wilson könyvek: Tőle kb. bármit, mindenféle témát feszeget, ami egy 13 évest érdekelhet. :)
-Meg Cabot könyvek: Neveletlen hercegnő naplója sorozat; Tinibálvány, Egy igazi amerikai lány 1-2
- Jane Austen könyvek: abszolút lányregények, romantikus kötetek többnyire, ha egy kicsit fogékony az ilyen stílusra, tetszeni fog neki.
- Bronte nővérek könyvei
- J.K. Rowling Harry Potter sorozata
- Én 12 voltam, amikor olvastam a Gyűrűk ura trilógiát, én akkor szerelmes lettem Tolkien három csodálatos kötetébe, szóval ha a fantasy-t egy ici-picit is szereti, szerintem ez egy remek könyv egy 13 évesnek.
- Darren Shan vámpír kötetei!! Nem tudom elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire csodás élményt nyújtottak anno számomra ezek a kötetek. Még a nagy vámpírláz előtti időkről van szó, amikor még nem minden harmadik könyv a vámpírokról szólt. Szerelmi szál szinte teljesen elhanyagolható a 12 kötetben, puszta izgalom az egész, egyszerűen imádtam. (dedikált köteteim is vannak ám. :D nagyon szerettem/szeretem.)
...jaj mennyit lehetne még sorolni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!