Milyen jó vöröspöttyös vagy egyéb könyvet olvastatok már?
Én szinte csak vp-s könyveket olvasok,nagyon szeretem őket
Olvastam a vámpírnaplókat,az nekem tetszett,lassan jobban mint a sori :P Aztán még olvastam a Rettentő Gyönyörűséget és a többi részét(Összesen 3 van),és ez egy kicsit régebbi korba játszódik,de van benne kaland,szerelem,meg minden :) És a mostani szerelmem,a Csitt,Csitt *-* Tegnap előtt vettem,tegnap sikerült kiolvasnom a maradék 30 oldalt :D És aznap meg is vettem a 2.részét is,amit sajnos még nem sikerült kiolvasnom :S De nagyon tetszik,nagyon ajánlom,bár ez a második rész kicsit szomorúbb,de hát kell ilyennek is lennie :) Ez három részes,de a harmadik nem tudom,megjelent-e már magyarul :$ Aztán még van a Pretty Little Liars,ami nem vp-s,de nagyon jó,és a belőle készült sori is *-* Ajánlom,rengeteg része van,de csak az első jelent meg magyarul azt hiszem :/ Remélem segítettem ^^
Am L/13 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!