Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Véleményetek erről?

Véleményetek erről?

Figyelt kérdés
13 évesen kezdtem el írni. Fantasy típusú és nagyon kíváncsi lennék a véleményekre. Sok regényt írtam már, 6-7, és fejlődni szeretnék. [link]

2013. febr. 2. 16:55
 1/6 loupsolitaire ***** válasza:

(Próbáltam félretenni, hogy a tinis/vámpíros történetektől borsódzik a hátam.)

Ilyen hobbi írásnak jó, több sajnos nincs benne.

Sok a szóismétlés. A fogalmazást még gyakorolni kell.

2013. febr. 2. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, és igen, a fogalmazást még gyakorlom. :)

Amúgy hozzátenném, hogy ez nem szokásos vámpíros, vérfarkasos regény.

Várom még a véleményeket és építő jellegű kritikákat :D

2013. febr. 2. 18:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! :) Nagyon fiatal vagy még, így még bőven alakulhat a stílusod, de ehhez az kell, hogy olvass. Rengeteget. Az írásmódod alapján elég kicsi a szókincsed és a mondatok hemzsegnek a szerkezeti hibáktól, amit legeredményesebben az igényes irodalom olvasásával küszöbölhetsz ki. Szépen rád ragadnak majd az írói fogások, csak rugaszkodj neki a szépirodalomnak, nem kell mindjárt a Háború és Békével kezdeni, vannak neked való könyvek is a klasszikusok között. :)
2013. febr. 2. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :D Megfogadom a tanácsodat.
2013. febr. 3. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:

húha... :)

Azt írod, tizenhárom évesen kezdted, de azt, hogy most mennyi vagy, megtartottad magadnak :)

Elég kezdetleges, tele alaphibákkal, mint például a szóismétlés és... a helyszín leírását a szereplő szájába adni???? ez nagyon durva!

Ha továbbra is közönségnek szeretnél írni, olvass! Rád fér.

Viszont a hátteret imádtam. Igaz, nem teremtett fantasy-hangulatot, ill. nem azt teremtett, szóval szerintem nem passzol a sztoridhoz, de nagyon aranyos :)

2013. febr. 4. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi, 14 vagyok most. :D
2013. febr. 4. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!